E-shuto.com güvenilir mi?

782673

Picopat
Merhaba, FreeDOS olarak aldığım laptopum için uzun süredir hem ucuz hem de Windows tarafından tanınırlığı olan bir yerden Windows lisansı almak istiyordum ve shuto adında bir yeri keşfettim. Bende güvenilir bir intiba uyandırdı ama size de sormak istedim. Fiyatları görünce "bu nasıl ucuz?" diyebilirsiniz ama şu an merdiven altı yerlerden lisans almaktansa etkinleştirmeden kullanmayı tercih ediyordum, bu yüzden de bu sitedeki lisansların fiyatları ucuz kalıyor. Açıkçası ben ikna oldum ve 1000 TL verebilirim ama sadece benim kullandığım bir key olması şartıyla. @snop02

Güvenilir.

Windows key script bakabilirsin.

Son düzenleme:

O fiyat çerçevesinde;
Microsoft partnerden alınabilir
Satıcı partner:

Genelde PayPal ile alışveriş yapıyorlar ama kredi kartı var mı bilmiyorum.

Shuto'nun da Microsoft Partner olduğunu görmüştüm: https://appsource.microsoft.com/tr-...fd-ebe8-46de-9e30-aae91c98e9e0/additionalInfo

Sizce bir sıkıntı yaşar mıyım?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Microsoft Forums'a sorulmuş:

Partnerse sıkıntı yok hocam, gönül rahatlıgıyla alabilirsin.

Sanırım ürün sahte, ne sahteliğinden ne de orijinalliğinden eminim ama sahteyse de artık yapacak bir şey yok, kutuyu açtım ve kullanacağım. En kötü 1450 TL akıl parası vermişizdir. İçime kuşku düşüren birtakım şeyler var ama uzatmak istemiyorum.

Ne gibi kuşku düstü acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…