Niye nord 4? İyi bir cihaz değil kronikleri var. Vozol zaten tavsiye etmem ama kullanılabilir 500 liraya falan bulursun tedarikçilerden tekli alırsan.Arkadaşlar, e-sigara alacağım ama Smok Nord 4 pod mod mu alsam yoksa Vozol 20K alıp bir süre idare mi etsem bilemedim. Bir de Nord 4 satan yer bulamadım, bir yardımcı olur musunuz?
Niye Nord 4? İyi bir cihaz değil kronikleri var. Vozol zaten tavsiye etmem ama kullanılabilir 500 liraya falan bulursun tedarikçilerden tekli alırsan.
Telegram'dan, esfden, wp gruplarından bulabilirsin satan kişileri. Fiyatı 1400-1800 arası olması lazım Nord4'ün satıcıdan satıcıya değişiyor.
E sigara mı pod mod mu derken ne kastettiğini anlamadım pod mod dediğin şey pili çıkartılmayan setup olarak sayılmayan cihazlar. E sigara da zaten hepsini kapsıyor.
Argus pro öneririm ben 2 side çıkmış oda alınabilir. Drag x var yine bütçende bunun pnp ve pro, plus versiyonlarıda var. Argus XT var. Hepsi güzel cihazlar.Pod puff olacaktı pod dedigim Nord 4 gibi modeller siz hangisini oneriyorsunuz nargile icim Max 1800 2000 bandında.
0eki ipx80 olmasi lazim smok nasil 3300tlArgus pro öneririm ben 2 side çıkmış oda alınabilir. Drag x var yine bütçende bunun pnp ve pro, plus versiyonlarıda var. Argus XT var. Hepsi güzel cihazlar.
Argus Pro öneririm ben 2 side çıkmış oda alınabilir. Drag X var yine bütçende bunun PnP ve Pro, Plus versiyonları da var. Argus XT var. Hepsi güzel cihazlar.
Site diyorsan bilemem hayatımda hiç sitelerden almadım yüzlerce kez telegramdan wp den esf den aldım ben siteler tabikide pahalı onlarda burdan aldıkları için. Dediğim bütün cihazlar bütçene uygun doğru yerlerden alırsan.0eki ipx80 olmasi lazim smok nasil 3300tl
Fiyatları 2'nin üstünde hep bir de güvenilir site var mı bildiğin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.