E-sigara önerisi

Alper Buğra

Centipat
Daha fazla  
Puff Bar'dan geçeceğim öyle bağımlılığım vesaire yok. Fiyat performans bir şey olursa sevinirim üst nokta pahalı bir şeye ihtiyacım yok. İnternette biraz gezindim fakat güvenilir site de bulamadım, güvenilir site ile birlikte modeli önerme şansınız var mı?
@Estar Abi

Son düzenleme:
Revenger X önerimdir, çift pilli şarjı uzun gider, duman performansı muhteşem.
Güvenilir site konusunda da pek yardımcı olamayacağım, çünkü nerdeyse yok. Sıfırı 1500-1700TL bandında, ikinci el sitelerinde uygun ve temiz bir şekilde bulabilirsin.

Hocam piyasadan uzunca bir süredir uzağım, puff bara alternatif ürün de pek bilmiyorum çünkü hiç kullanmadım. Podmod araştırabilirsiniz. Kullanım açısından denkler. Sadece şarj ve likit eklenilen puff bar gibi düşünebilirsiniz. Ama ben sararım vs. de derseniz, penodat v2 öneririm. Kullandığım için söyleyebilirim. Fiyatına göre oldukça iyi bir ürün. 300-400 civarı bir atomizer parası şu anki piyasaya göre çok uygun bence. Altına da 2.el bir pico vs. koyarsanız fp olarak iyi bir setup sahibi olursunuz. 1000 civarı falan tutar tahminim. Ama bu fiyatlara podmod da alabilirsiniz(ben daha çok tavsiye ederim esasında bunu puff kullanımını arıyorsanız). Güvenilir site olarak açıkçası bilemiyorum. tr.sihirlibuhartv.ge ve esfvape.com tedarikçilerini kullanabilirsiniz. Hatta üye olmanızı da öneririm buralara.

Tabi mtl içim için bu önerim. Bir üstteki öneri dl cihazdır. O tarz bir ürün arıyorsanız ona yönelebilirsiniz.

Merhaba, revenger x cihazım var çok az kullanıldı, vtc6 pil yeni aldım ve gt8 coil var henüz kapalı paketinde. Cihaz kutusuna kadar duruyor düşünürseniz mesaj atmanız yeterli.

Sihirlibuhartv güncel adresi Elektronik Sigara Forumu | E-Sigara Forumu| Elektronik Sigara Forum | E-Sigara Forum şeklinde. Artık tr önekini adreslerinde kullanmıyorlar. Bilgi iyidir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…