E-sigara ve yedek parçaları nereden alınabilir?

Karubuntersi

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, yakın zamanda normal sigarayı bırakıp e-sigara kullanımına geçme kararı aldım ve yaklaşık 2-3 haftadır araştırma içerisindeyim. E-sigara kullanıcılarının bilmesi gereken bayağı çok detay var olduğunu öğrendim. Amacım gerek evde gerekse dışarıda günlük nikotin ihtiyacımı bundan karşılayabilmek. Bunun için aroma sevmeyen biri olarak kaliteli bir salt nbase temin edip sek olarak kullanmayı planlıyorum. Cihaz olarak ise birbirine yakın olan iki model arasında kararsız kaldım; Smok NORD 4 ve smok IPX 80. mtl ya da ona yakın bir içim hissiyatı beni tatmin edecektir. Bu hissiyatı yakalayabilmek için coil olarak ne kullanmam gerektiğine henüz emin olamadım fakat maliyeti bir nebze azaltmak için coil sarımlarımı kendim yapmak istiyorum. RPM coillerin rba tasarımlı diy kitlerinin incelemelerini izledim bayağı pratik ve başarılı gözüküyor. Tedarik konusunda da biraz endişelerim var. Hangi satıcıya baksam Şikayetvar Com'da ismi geçiyor. Bununla alakalı hem ürünler ve yedek parçaları hem tedarik süreci hakkında tecrübelerinizi ve tavsiyelerinizi paylaşırsanız çok memnun olurum.

İyi sosyaller.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…