E-sigarada coil nedir?

furkannnn00

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar, ben elektronik sigaraya başlamak istiyorum. Lakin bu coil işini çözemedim tam olarak coilin neyini değiştireceğiz ve coillerin fiyatı pahalı bu maliyetli midir?
Ayrıca fiyatına göre iyi olan bir e-sigara önerir misiniz?

Screenshot_1.png

Çokta önemli bir şeye benzemiyor e-sigaranın patlamasına bu yol açmıyorsa herhangi bir şey alabilirsin gibi.

Bana özelden yazarsan sana yardımcı olabilirim. Ama sifir almak istiyorum diyorsan bu kalem tarzı olanları alma birde YouTube dan videoları izle her birinin duman salimi ağiza verdiği tat kalitesi (tabiki aldığın likite görede değişebilir). Ama dragx tarzı biraz daha büyük olanlarını alırsan daha iyi olur.onlar daha fazla kesiyor.

Bana özelden yazarsan sana yardımcı olabilirim. Ama sifir almak istiyorum diyorsan bu kalem tarzı olanları alma bir de YouTube'dan videoları izle her birinin duman salimi ağiza verdiği tat kalitesi (tabii ki aldığın likite görede değişebilir). Ama dragx tarzı biraz daha büyük olanlarını alırsan daha iyi olur. Onlar daha fazla kesiyor.

Normal olsun ve fiyat performansı olsun yeter bir öneriniz var mıdır?

Eki Görüntüle 1773116

Çok da önemli bir şeye benzemiyor e-sigaranın patlamasına bu yol açmıyorsa herhangi bir şey alabilirsin gibi.

Peki coil yanmasa dahi ne kadar sürede kullanılmalıdır ve fiyatları nedir coilin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı