E-SIM destekli akıllı saat önerisi

Tedy53

Decapat
Merhaba. Ben kendime bir akıllı saat arıyorum asıl amacım değil ancak okulda da kullanabilmem gerek bu yüzden e SIM veya SIM kart yuvası olmalı.
Ama öyle çocuk saatlerinden değil örneğin Galaxy Watch 6 gibi. Bildiğim kadarıyla ülkemizde neredeyse hiç e SIM'li akıllı saat yok ancak yine de olanlar vardır diye düşünüyorum. Bildiğiniz model varsa sevinirim.

Tek aradığım özellik e-SIM olması yuvarlak kare dikdörtgen falan hiç fark etmez.

Apple kullanıyorsanız Apple Watch cellular öneririm.

Apple Watch olmaz maalesef çünkü IPhone'um yok ayrıca 6-7k üstüne çıkamam o fiyata da Apple Watch yok.
Bunu bende aradım. Maalesef bende bulamadım. Huawie saatlerde sanki var diyorlardı onlara bakın isterseniz.

Benim fikrim yurt dışından E sim li Samsung Watch veya herhangi model alıp gelmek veya tanıdık ile almak ama çalışır mı bilmiyorum.

Öyle olursa Türkiye'de sadece 4 ay e simi kullanabilirsiniz.

Şu anda Türkiye'de sadece Apple Watch modellerinde ve Samsung Galaxy Watch Ultra modelinde e-SIM bulunuyor. Ve sadece Turkcell destekliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…