E-SIM fiziksel SIM'lerden farklı bir IMEI'ye mi sahip?

Fenz

Hectopat
Cihazım yurt dışı S24 Ultra ve bu cihazda 2 adet fiziksel + 2 adet de e-SIM desteği bulunuyor. Eğer e-SIM'ler de ayrı bir IMEI'ye sahipse benim içime 240 gün kısıtlaması sorun olmuyor, değil mi? Bilgilendirmeler için şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet, ancak bazı cihazlarda E-Sim ve fiziksel sim ortaktır. Mesela E-Sim takıldığında ikinci fiziksel sim çalışmıyor. 4 IMEI olduğunu sanmıyorum yani.

Cihazım yurt dışı S24 Ultra ve bu cihazda 2 adet fiziksel + 2 adet de e-SIM desteği bulunuyor. Eğer e-SIM'ler de ayrı bir IMEI'ye sahipse benim içime 240 gün kısıtlaması sorun olmuyor, değil mi? Bilgilendirmeler için şimdiden teşekkürler.
e-sim pratik veya teknolojik bir rahatlık olsa da mimarisi ve çalışma prensibi sebebiyle fiziki sime nazaran daha yavaş ve düşük performansta çalışır.. İnternet hızını da fiziksel simden daha yavaş olarak kullanabilirsin.. Ben pek tavsiye etmiyorum.. Eğer gezginsen ve iki günde bir farklı ülkeye geçiyorsan falan anlarım ama yaşadığın yerde kalıcıysan veya gittiğin yerlerde bir süre konaklıyorsan üşenme o ülkenin kendi simkartını al tak kullan paşalar gibi o ülkedeyken.. E sim e nazaran çok daha iyi performans alırsın.. Belki senin öğrenmek istediğin şey bu değil ama bu handikapını da bil istedim e sim in.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı