kurbagasurat Decapat Katılım 6 Ekim 2022 Mesajlar 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ekim 2023 #1 Arkadaşlar merhaba. Düne kadar e SIM kullanıyordum. Yurt dışı cihazımda bugün telefonumu sıfırladım kendi SIM kartımı kullanmak istiyorum. Ama kullanamıyorum. Neden acaba? (e SIM silmeden sıfırlama yaptım) Son düzenleyen: Moderatör: 1 Ekim 2023
Arkadaşlar merhaba. Düne kadar e SIM kullanıyordum. Yurt dışı cihazımda bugün telefonumu sıfırladım kendi SIM kartımı kullanmak istiyorum. Ama kullanamıyorum. Neden acaba? (e SIM silmeden sıfırlama yaptım)
M MAHSARO Hectopat Katılım 10 Mart 2022 Mesajlar 60 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ekim 2023 #2 Çözüm bulabilidiniz mi?
kurbagasurat Decapat Katılım 6 Ekim 2022 Mesajlar 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ekim 2023 #3 MAHSARO dedi: Çözüm bulabilidiniz mi? Genişletmek için tıkla... Kanka e simler tek kullanımlıkmış başka e SIM aldım problemim çözüldü.
MAHSARO dedi: Çözüm bulabilidiniz mi? Genişletmek için tıkla... Kanka e simler tek kullanımlıkmış başka e SIM aldım problemim çözüldü.
Tayitsonelavs Centipat Katılım 8 Mayıs 2023 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ekim 2023 #4 kurbagasurat dedi: Kanka e simler tek kullanımlıkmış başka e SIM aldım problemim çözüldü. Genişletmek için tıkla... Hocam E-Sim ile İmei uzatma olayı hala geçerli mi bilginiz var mı?
kurbagasurat dedi: Kanka e simler tek kullanımlıkmış başka e SIM aldım problemim çözüldü. Genişletmek için tıkla... Hocam E-Sim ile İmei uzatma olayı hala geçerli mi bilginiz var mı?
BehzatAmirim Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Kasım 2018 Mesajlar 12.335 Makaleler 3 Çözümler 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ekim 2023 #5 Tayitsonelavs dedi: Hocam E-Sim ile İmei uzatma olayı hala geçerli mi bilginiz var mı? Genişletmek için tıkla... Her SIM için 4 ay süre mevcut.
Tayitsonelavs dedi: Hocam E-Sim ile İmei uzatma olayı hala geçerli mi bilginiz var mı? Genişletmek için tıkla... Her SIM için 4 ay süre mevcut.
Tayitsonelavs Centipat Katılım 8 Mayıs 2023 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ekim 2023 #6 BehzatAmirim dedi: Her SIM için 4 ay süre mevcut. Genişletmek için tıkla... Evet biliyorum da İPHONE 12'lerde bu sim olayı geçerli değil gibi bir söylenti varda. E-Sim için 13 ve üstünde çalışıyor falan filan
BehzatAmirim dedi: Her SIM için 4 ay süre mevcut. Genişletmek için tıkla... Evet biliyorum da İPHONE 12'lerde bu sim olayı geçerli değil gibi bir söylenti varda. E-Sim için 13 ve üstünde çalışıyor falan filan
BehzatAmirim Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Kasım 2018 Mesajlar 12.335 Makaleler 3 Çözümler 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ekim 2023 #7 Tayitsonelavs dedi: Evet biliyorum da İPHONE 12'lerde bu sim olayı geçerli değil gibi bir söylenti varda. E-Sim için 13 ve üstünde çalışıyor falan filan Genişletmek için tıkla... iPhone XR’dan itibaren bütün cihazlarda e-SIM desteği var.
Tayitsonelavs dedi: Evet biliyorum da İPHONE 12'lerde bu sim olayı geçerli değil gibi bir söylenti varda. E-Sim için 13 ve üstünde çalışıyor falan filan Genişletmek için tıkla... iPhone XR’dan itibaren bütün cihazlarda e-SIM desteği var.