kadirbgcii
Decipat
Arkadaşlar e SIM kullanmak mantıklı mı? Herkes bu ara e SIM geçiyor.
iPhone kullanmıyorsanız ne gerek var bana göre.Arkadaşlar e SIM kullanmak mantıklı mı? Herkes bu ara e SIM geçiyor.
iPhone kullanmıyorsanız ne gerek var bana göre.
Bence fiziksel SIM kart kullanmak daha mantıklı olabilir. Özellikle acil durumlarda mesela telefon bozulduğunda ya da açılmadığında kartı çıkarıp başka bir telefona takmak çok kolay. e SIM’de böyle bir şey hemen yapılamıyor. Zaten çok sık yurtdışına çıkmıyorsanız ya da sürekli hat değiştirmiyorsanız, e SIM ile fiziksel SIM arasında günlük kullanımda çok büyük bir fark yok. O yüzden ben fiziksel SIM’i daha avantajlı buluyorum.Arkadaşlar e SIM kullanmak mantıklı mı? Herkes bu ara e SIM geçiyor.
Hocam şu son zamanlarda herkesin ağzından düşmeyen bi konu olduğu için sordum dediklerinize katılıyorumBence fiziksel SIM kart kullanmak daha mantıklı olabilir. Özellikle acil durumlarda mesela telefon bozulduğunda ya da açılmadığında kartı çıkarıp başka bir telefona takmak çok kolay. e SIM’de böyle bir şey hemen yapılamıyor. Zaten çok sık yurtdışına çıkmıyorsanız ya da sürekli hat değiştirmiyorsanız, e SIM ile fiziksel SIM arasında günlük kullanımda çok büyük bir fark yok. O yüzden ben fiziksel SIM’i daha avantajlı buluyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.