M Mert1337 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Nisan 2020 Mesajlar 2.750 Çözümler 10 6 Ağustos 2024 #11 Engin. dedi: Turkcell hem QR kodu sizinle paylaşıyor hem de silip tekrar tanımlamak istendiğinde sorunsuz bir şekilde tanımlanıyor. Bir sebepten QR kod patlarsa müşteri hizmetlerini arayarak mail adresinize yeni QR kodu talep edebiliyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Benim galerimde fotoğrafı var direk fotoğrafı okutuyorum e-SIM aktif oluyor. Müşteri hizmetlerini aramama bile gerek yok. Bu da size taktik olsun.
Engin. dedi: Turkcell hem QR kodu sizinle paylaşıyor hem de silip tekrar tanımlamak istendiğinde sorunsuz bir şekilde tanımlanıyor. Bir sebepten QR kod patlarsa müşteri hizmetlerini arayarak mail adresinize yeni QR kodu talep edebiliyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Benim galerimde fotoğrafı var direk fotoğrafı okutuyorum e-SIM aktif oluyor. Müşteri hizmetlerini aramama bile gerek yok. Bu da size taktik olsun.
Engin. Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Haziran 2016 Mesajlar 2.156 Makaleler 2 Çözümler 12 6 Ağustos 2024 #12 Mert1337 dedi: Benim galerimde fotoğrafı var direk fotoğrafı okutuyorum e-SIM aktif oluyor. Müşteri hizmetlerini aramama bile gerek yok. Bu da size taktik olsun. Genişletmek için tıkla... Mevcut QR teknik sebeplerden dolayı aktif olmazsa yeni SIM QR kodu gönderiyorlar, ondan bahsetmiştim.
Mert1337 dedi: Benim galerimde fotoğrafı var direk fotoğrafı okutuyorum e-SIM aktif oluyor. Müşteri hizmetlerini aramama bile gerek yok. Bu da size taktik olsun. Genişletmek için tıkla... Mevcut QR teknik sebeplerden dolayı aktif olmazsa yeni SIM QR kodu gönderiyorlar, ondan bahsetmiştim.
M Mert1337 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Nisan 2020 Mesajlar 2.750 Çözümler 10 6 Ağustos 2024 #13 Engin. dedi: Mevcut QR teknik sebeplerden dolayı aktif olmazsa yeni SIM QR kodu gönderiyorlar, ondan bahsetmiştim. Genişletmek için tıkla... Ha ben patladığına rastlamadım.
Engin. dedi: Mevcut QR teknik sebeplerden dolayı aktif olmazsa yeni SIM QR kodu gönderiyorlar, ondan bahsetmiştim. Genişletmek için tıkla... Ha ben patladığına rastlamadım.
ucanpengu3N Hectopat Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 98 5 Kasım 2024 #14 Mert1337 dedi: Benim galerimde fotoğrafı var direk fotoğrafı okutuyorum e-SIM aktif oluyor. Müşteri hizmetlerini aramama bile gerek yok. Bu da size taktik olsun. Genişletmek için tıkla... Bu sayede hem tablette hem telefon , farklı zamanlarda aynı e sim i kullanmak mümkün olabilir mi?
Mert1337 dedi: Benim galerimde fotoğrafı var direk fotoğrafı okutuyorum e-SIM aktif oluyor. Müşteri hizmetlerini aramama bile gerek yok. Bu da size taktik olsun. Genişletmek için tıkla... Bu sayede hem tablette hem telefon , farklı zamanlarda aynı e sim i kullanmak mümkün olabilir mi?
M Mert1337 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Nisan 2020 Mesajlar 2.750 Çözümler 10 5 Kasım 2024 #15 ucanpengu3N dedi: Bu sayede hem tablette hem telefon, farklı zamanlarda aynı e SIM i kullanmak mümkün olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Evet bu QR kodu her cihazda okutabilirsin ama aynı anda çalışma konusunu bilmiyorum, operatörünüze sorun.
ucanpengu3N dedi: Bu sayede hem tablette hem telefon, farklı zamanlarda aynı e SIM i kullanmak mümkün olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Evet bu QR kodu her cihazda okutabilirsin ama aynı anda çalışma konusunu bilmiyorum, operatörünüze sorun.
ucanpengu3N Hectopat Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 98 5 Kasım 2024 #16 Kare kodu farklı bir cihazda okutmaya çalıştımmı hata verdi, mümkün olmadı zaten
M Mert1337 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Nisan 2020 Mesajlar 2.750 Çözümler 10 5 Kasım 2024 #17 ucanpengu3N dedi: Kare kodu farklı bir cihazda okutmaya çalıştımmı hata verdi, mümkün olmadı zaten Genişletmek için tıkla... Muhtemelen başka cihazda kullanıldığı içindir.
ucanpengu3N dedi: Kare kodu farklı bir cihazda okutmaya çalıştımmı hata verdi, mümkün olmadı zaten Genişletmek için tıkla... Muhtemelen başka cihazda kullanıldığı içindir.