kudal Kilopat Katılım 14 Ağustos 2018 Mesajlar 743 Çözümler 1 29 Eylül 2024 #1 Arkadaşlar merhaba, idarelik yurt dışı iPhone 11 Pro alacağım. Şu an Telekom faturalı kullanıyorum e SIM'e geçiş yapmam gerekecek. E SIM hakkında bir bilgim yok fiyatı ve işleyişi hakkında bilgilendirecek var mı?
Arkadaşlar merhaba, idarelik yurt dışı iPhone 11 Pro alacağım. Şu an Telekom faturalı kullanıyorum e SIM'e geçiş yapmam gerekecek. E SIM hakkında bir bilgim yok fiyatı ve işleyişi hakkında bilgilendirecek var mı?
mardzic Decapat Cep Doktoru Katılım 14 Temmuz 2024 Mesajlar 3.392 Makaleler 1 Çözümler 11 29 Eylül 2024 #2 Bayiye gidin size bir QR kod verecekler onu okutacaksınız.
kudal Kilopat Katılım 14 Ağustos 2018 Mesajlar 743 Çözümler 1 29 Eylül 2024 #3 Ücret hakkında bilginiz var mı? Bir de iki ay sonra faturamın taahhütü bitecek sıkıntı yaşar mıyım acaba?
Ücret hakkında bilginiz var mı? Bir de iki ay sonra faturamın taahhütü bitecek sıkıntı yaşar mıyım acaba?
mardzic Decapat Cep Doktoru Katılım 14 Temmuz 2024 Mesajlar 3.392 Makaleler 1 Çözümler 11 29 Eylül 2024 #4 Taahhüt ile alakasız diye biliyorum ücret olarak bilgim yok hocam. Ücret yok yazıyor internette.
kudal Kilopat Katılım 14 Ağustos 2018 Mesajlar 743 Çözümler 1 30 Eylül 2024 #5 Kanka bilir misin bilmiyorum. Birisi e simi aktif edip telefon kullanmış, o telefonu alıp kendi hattımın e simi ile kullanabilir miyiz acaba?
Kanka bilir misin bilmiyorum. Birisi e simi aktif edip telefon kullanmış, o telefonu alıp kendi hattımın e simi ile kullanabilir miyiz acaba?
mardzic Decapat Cep Doktoru Katılım 14 Temmuz 2024 Mesajlar 3.392 Makaleler 1 Çözümler 11 30 Eylül 2024 #6 kudal dedi: Kankabilir misin bilmiyorum. Birisi e simi aktif edip telefon kullanmış, o telefonu alıp kendi hattımın e simi ile kullanabilir miyiz acaba? Genişletmek için tıkla... Hocam pek sanmıyorum süresi dolmuş olabilir dolmadıysa kullanılır bence.
kudal dedi: Kankabilir misin bilmiyorum. Birisi e simi aktif edip telefon kullanmış, o telefonu alıp kendi hattımın e simi ile kullanabilir miyiz acaba? Genişletmek için tıkla... Hocam pek sanmıyorum süresi dolmuş olabilir dolmadıysa kullanılır bence.