Çözüldü E-SIM nedir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

riz

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar ben yurt dışı iPhone 11 alacağım ama arkadaşlar bunu al e-SIM yap diyor ama ben e SIM nedir tam bilmiyorum, yani e SIM yaptırsam numaramı normal kullanabilir miyim?

Çözüm
YD cihazı 4 yerine 8 ay kullanabilmek için e-sim önerdiler sanırım. 4 ay e-sim kullanıp 4 ayda fiziki sim ile kullanacaksın.

E-sim adı üstünde fiziksel olmayan sim demek. Şebeke sinyali için fiziksel karta gerek olmayan durum yani.
YD cihazı 4 yerine 8 ay kullanabilmek için e-sim önerdiler sanırım. 4 ay e-sim kullanıp 4 ayda fiziki sim ile kullanacaksın.

E-sim adı üstünde fiziksel olmayan sim demek. Şebeke sinyali için fiziksel karta gerek olmayan durum yani.

Çözüm
E SIM bildiğim kadarıyla sadece tek bir IMEI'ye bağlanmış kartlardır. Bayiye gittiğinde senden IMEI numarası istiyorlar tahimen. Normal numaranı e sime alıp normal hatmış gibi kullanabilirsiniz.

E SIM bildiğim kadarıyla sadece tek bir IMEI'ye bağlanmış kartlardır. Bayiye gittiğinde senden IMEI numarası istiyorlar tahimen. Normal numaranı e sime alıp normal hatmış gibi kullanabilirsiniz.
O zaman 8 ay kullanma olayı hikaye oluyor yani. O zaman neden e-sime geçir dediler acaba KS' ye.

Yani ben e sim ile birlikte en fazla 8 aymı kullanacağım?

8 aya uzatıldığı doğru ama nasıl işlediğini bende tam bilmiyorum, bildiğim cihazı okuttuktan sonra başka bir cihaza takıldığında çalışmıyordu.
Yani 1 yılda 8 ay kullanabiliyorum.

SIM + eSIM ise 8 ay ama 2 SIM artı eSIM varsa 12 ay kullanyorsun da 2 SIM artı eSIM yok benım bıldıım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…