riz Centipat Katılım 7 Ekim 2023 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Eylül 2024 #1 Arkadaşlar ben yurt dışı iPhone 11 alacağım ama arkadaşlar bunu al e-SIM yap diyor ama ben e SIM nedir tam bilmiyorum, yani e SIM yaptırsam numaramı normal kullanabilir miyim?
Arkadaşlar ben yurt dışı iPhone 11 alacağım ama arkadaşlar bunu al e-SIM yap diyor ama ben e SIM nedir tam bilmiyorum, yani e SIM yaptırsam numaramı normal kullanabilir miyim?
Çözüm EdoMinato 21 Eylül 2024 YD cihazı 4 yerine 8 ay kullanabilmek için e-sim önerdiler sanırım. 4 ay e-sim kullanıp 4 ayda fiziki sim ile kullanacaksın. E-sim adı üstünde fiziksel olmayan sim demek. Şebeke sinyali için fiziksel karta gerek olmayan durum yani.
YD cihazı 4 yerine 8 ay kullanabilmek için e-sim önerdiler sanırım. 4 ay e-sim kullanıp 4 ayda fiziki sim ile kullanacaksın. E-sim adı üstünde fiziksel olmayan sim demek. Şebeke sinyali için fiziksel karta gerek olmayan durum yani.
A ahmethts16 Centipat Katılım 20 Mayıs 2024 Mesajlar 382 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Eylül 2024 #11 Heh şöyle kafan rahat olsun kardeşim ne uğrasacan yok ımeıymıs yok 8 aymıs. Bas parayı bak keyfine. Bunu diyorum da zengin falan olduğumdan değil yani. Aradaki fiyat farkı için uğraşmaya değmez bence. Ve birimizin cevabını çözüm olarak işaretlersen sevinirim. Artı 0 Eksi
Heh şöyle kafan rahat olsun kardeşim ne uğrasacan yok ımeıymıs yok 8 aymıs. Bas parayı bak keyfine. Bunu diyorum da zengin falan olduğumdan değil yani. Aradaki fiyat farkı için uğraşmaya değmez bence. Ve birimizin cevabını çözüm olarak işaretlersen sevinirim.