e-SIM ve fiziki SIM beraber kullanılabilir mi?

Peki hocam soyle sorayım gurcistanda cift sim bulabilir miyim yoksa sadece asya cihazlari mi o sekilde. Eger bulamazsam mecburen dediginiz gibi odeyecegim ucret. Bi sorum daha var hem e sime gecerken hemde fizikiye gecerken ayri ayri mi oduyoruz?
Satılan cihazların bölgesel donanımları hakkında bilgim yok maalesef. Diğer soruna gelecek olursak, yakınlarda e-sim aktive etme gibi hizmetleri olan bir gsm şirketi bayisi varsa onlara sorarak net bilgi alabilirsin.

Ama fiziki ve e-sim e geçerken her seferinde ücret alınsa bile cüzi bir ücret o. Cihazın kayıt ücretini düşündüğünde, vereceğin para devede kulak kalır.

Satılan cihazların bölgesel donanımları hakkında bilgim yok maalesef. Diğer soruna gelecek olursak, yakınlarda e-SIM aktive etme gibi hizmetleri olan bir GSM şirketi bayii varsa onlara sorarak net bilgi alabilirsin.

Ama fiziki ve e-SIM e geçerken her seferinde ücret alınsa bile cüzi bir ücret o. Cihazın kayıt ücretini düşündüğünde, vereceğin para devede kulak kalır.

Ucret normal diyorsunuz, yani verilir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Peki hocam soyle sorayım gurcistanda cift sim bulabilir miyim yoksa sadece asya cihazlari mi o sekilde. Eger bulamazsam mecburen dediginiz gibi odeyecegim ucret. Bi sorum daha var hem e sime gecerken hemde fizikiye gecerken ayri ayri mi oduyoruz?
iPhone alıyorsan evet, Çin cihazı alman lazım. E-sim ücreti operatörden operatöre değişir. Mesela Türk Telekom'da sim kart ve e-sim ücretsiz. Ancak diğerleri ücretliydi bildiğim kadarıyla. Bimcell veya PTTcell ve NetGSM'de e-sim yok ayrıca.

Ucret normal diyorsunuz, yani verilir.
Çok pahalı değil hocam, IMEI kaydı 40k'dan fazla zaten.

iPhone alıyorsan evet, Çin cihazı alman lazım. E-sim ücreti operatörden operatöre değişir. Mesela Türk Telekom'da sim kart ve e-sim ücretsiz. Ancak diğerleri ücretliydi bildiğim kadarıyla. Bimcell veya PTTcell ve NetGSM'de e-sim yok ayrıca.

Çok pahalı değil hocam, IMEI kaydı 40k'dan fazla zaten.
yani hocam gurcistan kolayima kaciyor ve sifir istiyorum piyasada toplama cihaz cok magdur olmak istemem sifir tercihim bu yuzden. E sim konusuda muhtemelen dediginiz gibi 4 ay fiziki kalan 4 ayda ayni sekilde. yilda zaten 1 kere yapıyoruz

yani hocam gurcistan kolayima kaciyor ve sifir istiyorum piyasada toplama cihaz cok magdur olmak istemem sifir tercihim bu yuzden. E sim konusuda muhtemelen dediginiz gibi 4 ay fiziki kalan 4 ayda ayni sekilde. yilda zaten 1 kere yapıyoruz
Kalan 4 ay ne yapacaksınız hocam meraktan soruyorum ben de Yunanistan'dan Samsung getirebilirim yazın.

Gayet basit. Yedek cihaz taşırsın. Konuşmayı yedek cihazla yaparsın, internet, oyun, sosyal medya gibi şeyleri de ana cihazdan.

İstersen aramaları da ana cihaza yönlendirme yaparsın, oldu bitti.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı