K Kastanbolu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Eylül 2018 Mesajlar 3.197 31 Aralık 2024 #1 Merhaba, bu e-SIM'de aktif olarak bir telefon numarası veriliyor mu bize SMS alabileceğimiz? Ve fiziki simler gibi her ay vergi kesintisi oluyor mu bunlarda? Ya da 2 ay 3 ay da bir talep edilen bir ücret oluyor mu?
Merhaba, bu e-SIM'de aktif olarak bir telefon numarası veriliyor mu bize SMS alabileceğimiz? Ve fiziki simler gibi her ay vergi kesintisi oluyor mu bunlarda? Ya da 2 ay 3 ay da bir talep edilen bir ücret oluyor mu?
Görkem Umut Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ocak 2020 Mesajlar 7.914 Çözümler 175 31 Aralık 2024 #2 Normal SIM kart ne ise e-SIM de aynısı. Her şey birebir geçerli. Bir tanesi fiziki, bir tanesi elektronik.
Normal SIM kart ne ise e-SIM de aynısı. Her şey birebir geçerli. Bir tanesi fiziki, bir tanesi elektronik.
emregercek Kilopat Katılım 4 Ağustos 2018 Mesajlar 268 Çözümler 1 31 Aralık 2024 #3 Normal simle aynı ücretler. Tek farkı fiziki olarak yok.
K Kastanbolu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Eylül 2018 Mesajlar 3.197 31 Aralık 2024 #4 emregercek dedi: Normal simle aynı ücretler. Tek farkı fiziki olarak yok. Genişletmek için tıkla... E-SIM daha ucuz diye biliyorum bir ara baktığımda 250-300TL'di 600TL fiziki hat almıştım. emregercek dedi: Normal simle aynı ücretler. Tek farkı fiziki olarak yok. Genişletmek için tıkla... Note8 telefon var benimki sorun yaratmaz değil mi destekliyor mu E-SIM?
emregercek dedi: Normal simle aynı ücretler. Tek farkı fiziki olarak yok. Genişletmek için tıkla... E-SIM daha ucuz diye biliyorum bir ara baktığımda 250-300TL'di 600TL fiziki hat almıştım. emregercek dedi: Normal simle aynı ücretler. Tek farkı fiziki olarak yok. Genişletmek için tıkla... Note8 telefon var benimki sorun yaratmaz değil mi destekliyor mu E-SIM?
Bcansiz74 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Haziran 2018 Mesajlar 1.564 Çözümler 121 31 Aralık 2024 #5 Kastanbolu dedi: Note8 telefon var benimki sorun yaratmaz değil mi destekliyor mu E-SIM? Genişletmek için tıkla... Desteklemiyor, kullanamazsınız.
Kastanbolu dedi: Note8 telefon var benimki sorun yaratmaz değil mi destekliyor mu E-SIM? Genişletmek için tıkla... Desteklemiyor, kullanamazsınız.