emir can 44 Centipat Katılım 24 Ağustos 2023 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2024 #1 Merhaba arkadaşlar. E SIM kullanıyordum ve sildim telefondan başka telefona geçtim. Şimdi fiziksel sime nasıl geçiş yapabilirim?
Merhaba arkadaşlar. E SIM kullanıyordum ve sildim telefondan başka telefona geçtim. Şimdi fiziksel sime nasıl geçiş yapabilirim?
Dessa Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 18 Şubat 2015 Mesajlar 2.053 Çözümler 32 5 Ocak 2024 #2 emir can 44 dedi: Merhaba arkadaşlar. E SIM kullanıyordum ve sildim telefondan başka telefona geçtim. Şimdi fiziksel sime nasıl geçiş yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Operatörün bayisine giderek yaptırabiliyorsun. 150 veya 200₺ civarıydı yanlış hatırlamıyorsam. Artı 0 Eksi
emir can 44 dedi: Merhaba arkadaşlar. E SIM kullanıyordum ve sildim telefondan başka telefona geçtim. Şimdi fiziksel sime nasıl geçiş yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Operatörün bayisine giderek yaptırabiliyorsun. 150 veya 200₺ civarıydı yanlış hatırlamıyorsam.
M Mert1337 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Nisan 2020 Mesajlar 2.721 Çözümler 10 5 Ocak 2024 #3 emir can 44 dedi: Merhaba arkadaşlar. E SIM kullanıyordum ve sildim telefondan başka telefona geçtim. Şimdi fiziksel sime nasıl geçiş yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Eski QR kodun duruyorsa belki e sime devam edebilirsin operatör ile görüş. Bir de bazı telefonlarda e sim aktarması var ama siz o adımı galiba geçmişsiniz. Artı 0 Eksi
emir can 44 dedi: Merhaba arkadaşlar. E SIM kullanıyordum ve sildim telefondan başka telefona geçtim. Şimdi fiziksel sime nasıl geçiş yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Eski QR kodun duruyorsa belki e sime devam edebilirsin operatör ile görüş. Bir de bazı telefonlarda e sim aktarması var ama siz o adımı galiba geçmişsiniz.
KS KS emir can 44 Centipat Katılım 24 Ağustos 2023 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2024 #4 Dessa dedi: Operatörün bayisine giderek yaptırabiliyorsun. 150 veya 200₺ civarıydı yanlış hatırlamıyorsam. Genişletmek için tıkla... Yeni SIM kartımı verecekler. Mert1337 dedi: Eski QR kodun duruyorsa belki e sime devam edebilirsin operatör ile görüş. Bir de bazı telefonlarda e sim aktarması var ama siz o adımı galiba geçmişsiniz. Genişletmek için tıkla... Qr kod tek kullanımlıkmış Artı 0 Eksi
Dessa dedi: Operatörün bayisine giderek yaptırabiliyorsun. 150 veya 200₺ civarıydı yanlış hatırlamıyorsam. Genişletmek için tıkla... Yeni SIM kartımı verecekler. Mert1337 dedi: Eski QR kodun duruyorsa belki e sime devam edebilirsin operatör ile görüş. Bir de bazı telefonlarda e sim aktarması var ama siz o adımı galiba geçmişsiniz. Genişletmek için tıkla... Qr kod tek kullanımlıkmış
M Mert1337 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Nisan 2020 Mesajlar 2.721 Çözümler 10 5 Ocak 2024 #5 emir can 44 dedi: Yeni SIM kartımı verecekler. Qr kod tek kullanımlıkmış Genişletmek için tıkla... Anladım hocam. Dediğim gibi bazı telefonlarda e sim aktarması var diye biliyorum fakat zaten o adımı geçmişsiniz. Artı 0 Eksi
emir can 44 dedi: Yeni SIM kartımı verecekler. Qr kod tek kullanımlıkmış Genişletmek için tıkla... Anladım hocam. Dediğim gibi bazı telefonlarda e sim aktarması var diye biliyorum fakat zaten o adımı geçmişsiniz.
Dessa Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 18 Şubat 2015 Mesajlar 2.053 Çözümler 32 6 Ocak 2024 #6 emir can 44 dedi: Yeni SIM kartımı verecekler. Qr kod tek kullanımlıkmış Genişletmek için tıkla... Evet yeni sim kartı verecekler. Artı 0 Eksi
emir can 44 dedi: Yeni SIM kartımı verecekler. Qr kod tek kullanımlıkmış Genişletmek için tıkla... Evet yeni sim kartı verecekler.