E SIM'e geçilmeli mi?

Makaleler
1
Bir sitede yurt içi hattını normal SIM kartı ile kullan yurt dışına çıkarsan e SIM gerekli olacak diye bir şey okudum. Yurt dışına çıkmak gibi bir planım yok ama. Neyse şu an hattım Turkcell ama taahhüt bitecek. Türk Telekom'da E-SIM paketleri daha uygun, sizce geçilir mi?

Tabii geçebilirsiniz hiçbir zararı yok tek farkı fiziksel bir SIM kartı olmadığı için SIM kart tak sök ile uğraşmıyorsunuz. Yurt dışı mevzusu ise esim. IO tarzı uygulamalar ile yurt dışında çok kolay paketler alıp kullanılabiliyor o yüzden yurt dışı konusunda çok işe yarıyor.

Fark etmiyor 4 ayda bir esime geçiyorum. Aynı hat işlevi görüyor. Daha uygun paketi varsa tabii geçebilirsiniz. Yurt dısındada avantajları var.

Çıktığından beri neredeyse e-SIM kullanıyorum. Sorun yaşamadım. Kullanabilirsiniz dezavantajı yok fakat avantajı mevcut.

Yurt dışına çıktığınızda zorunlu e-SIM zorunluluğu yok. Fiziksel hattınızı da ek ücretlerle yurt dışında kullanabilirsiniz fakat uygulamalar üzerinden e-SIM ile çok daha uygun fiyata yurt dışı kullanım avantajınız var. Çekim kalitesi olarak da aynı telefon üzerinde kişisel hattım fiziki iş hattım ise e-SIM merkezi konumda olmamın da nedeni olabilir ama çekim kalitesi ikisinin de aynı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…