Resul alaca Hectopat Katılım 22 Şubat 2022 Mesajlar 216 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Eylül 2024 #1 Merhaba, e-SIM'e geçmek istiyorum. Ücretli mi ücretli ise ne kadar bir ücreti var Turkcell'de? Son düzenleyen: Moderatör: 26 Eylül 2024
Kievdanimarks Centipat Katılım 14 Temmuz 2024 Mesajlar 99 26 Eylül 2024 #2 250 tl gibi bir ücreti vardı en son oparatörünüze gidip iletmeniz gerekiyor bir kod çıkarıyorlar telefona okutunca direkt e sime geçiyor
250 tl gibi bir ücreti vardı en son oparatörünüze gidip iletmeniz gerekiyor bir kod çıkarıyorlar telefona okutunca direkt e sime geçiyor
Resul alaca Hectopat Katılım 22 Şubat 2022 Mesajlar 216 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Eylül 2024 #3 Kievdanimarks dedi: 250 TL gibi bir ücreti vardı en son. Oparatörünüze gidip iletmeniz gerekiyor bir kod çıkarıyorlar telefona okutunca direkt e sime geçiyor. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim.
Kievdanimarks dedi: 250 TL gibi bir ücreti vardı en son. Oparatörünüze gidip iletmeniz gerekiyor bir kod çıkarıyorlar telefona okutunca direkt e sime geçiyor. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim.
HayaletSürücü Kilopat Katılım 24 Ağustos 2020 Mesajlar 679 Çözümler 10 26 Eylül 2024 #4 Merhaba eğer Türk Telekom ise ücretsiz yapabilirler. Bazı yerler para talep ediyor. Ayrıca hattın sahibi kimse çipli kimlik ile gitmek gerekiyor.
Merhaba eğer Türk Telekom ise ücretsiz yapabilirler. Bazı yerler para talep ediyor. Ayrıca hattın sahibi kimse çipli kimlik ile gitmek gerekiyor.
Resul alaca Hectopat Katılım 22 Şubat 2022 Mesajlar 216 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Eylül 2024 #5 HayaletSürücü dedi: Merhaba eğer Türk Telekom ise ücretsiz yapabilirler. Bazı yerler para talep ediyor. Ayrıca hattın sahibi kimse çipli kimlik ile gitmek gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Hattın sahibi benim hat Turkcell müşteri temsilcileride yapadiklerini duydum arayıp teyit edeceğim tabii.
HayaletSürücü dedi: Merhaba eğer Türk Telekom ise ücretsiz yapabilirler. Bazı yerler para talep ediyor. Ayrıca hattın sahibi kimse çipli kimlik ile gitmek gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Hattın sahibi benim hat Turkcell müşteri temsilcileride yapadiklerini duydum arayıp teyit edeceğim tabii.