Eneska6400 Hectopat Katılım 30 Temmuz 2022 Mesajlar 245 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2023 #1 E-sınavda yanında cüzdan vs götürülür mü? Ehliyet e-sinava gireceğim. Yanımda cüzdan filan telefon izin veriyorlar mı?
E-sınavda yanında cüzdan vs götürülür mü? Ehliyet e-sinava gireceğim. Yanımda cüzdan filan telefon izin veriyorlar mı?
Captan_ Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2020 Mesajlar 1.832 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2023 #2 Eneska6400 dedi: E-sınavda yanında cüzdan vs götürülür mü? Ehliyet e-sinava gireceğim. Yanımda cüzdan filan telefon izin veriyorlar mı? Genişletmek için tıkla... Sınav salonunda üstünde hiçbir şey olmaması lazım. Emanetçi veya kilitli dolap varsa oralara koyabilirsin.
Eneska6400 dedi: E-sınavda yanında cüzdan vs götürülür mü? Ehliyet e-sinava gireceğim. Yanımda cüzdan filan telefon izin veriyorlar mı? Genişletmek için tıkla... Sınav salonunda üstünde hiçbir şey olmaması lazım. Emanetçi veya kilitli dolap varsa oralara koyabilirsin.
Forum Clerk Hectopat Katılım 24 Nisan 2023 Mesajlar 3.794 Makaleler 1 Çözümler 28 25 Aralık 2023 #3 Götürmemen lazım. Benim bildiğim izin verilmiyor. Yine polis vs. kontrolünden geçiliyor. Ben geçen arkadaşımı götürdüm eşyalarını bana bıraktı öyle girdi.
Götürmemen lazım. Benim bildiğim izin verilmiyor. Yine polis vs. kontrolünden geçiliyor. Ben geçen arkadaşımı götürdüm eşyalarını bana bıraktı öyle girdi.