İyi günler,
Yeni bir E-spor arena açmak istiyorum bunun için çoğunlukla internetten sağladığım bilgiler doğrultusunda
Kendi bütçeme göre bir sistem topladım. Bu sistemle ilgili değiştirmem gereken parçalar veya daha iyisini
alabileceğim parçalar hakkında sizden biraz yardım istiyorum. Sistem:
Sogutucu ve Power sup konusunda özellikle değinirseniz sevinirim. Açacagım cafe için 25 - 30 arası PC
Koymayı planlıyorum. Benim hesaplarıma göre bu PC 9bin TL tutuyor (koltuk klavye mouse haric sadece
Yukarıdaki yazdıklarım).
Şimdiden teşekkürler yardımlarınız için.
Yeni bir E-spor arena açmak istiyorum bunun için çoğunlukla internetten sağladığım bilgiler doğrultusunda
Kendi bütçeme göre bir sistem topladım. Bu sistemle ilgili değiştirmem gereken parçalar veya daha iyisini
alabileceğim parçalar hakkında sizden biraz yardım istiyorum. Sistem:
- İşlemci: Intel i5 9600K İşlemci linki (oyun ağırlıklı olduğu için tek çekirdek performansı nedeniyle bu işlemciyi seçtim)
- Anakart: MSI Z390 GAMING Plus Anakart linki
- Ekran Kartı : MSI GeForce RTX 2060 Gaming Z Ekran kartı linki
- RAM: Corsair (2x8) 18 GB 3000MHz DDR4 RAM linki
- SSD: Kingston A400 120GB SA300M8 M.2 SATA 3.0 SSD linki (sadece Windows yuklencek oyunlar ortak serverdan çekilecek)
- Kasa: Corsair Carbide Spec Alpha CC-9011085-WW Kasa linki (Görüntüsü itibariyle )
- İşlemci Sogutucu: Cooler Master Masterliquid Lite 240 Sogutucu link
- PSU: Cooler Master MWE Bronze 650W PSU linki
- Ekran: Rampage RM-165 27INç LED 165Hz FreeSync Curved 1ms Ekran linki
Sogutucu ve Power sup konusunda özellikle değinirseniz sevinirim. Açacagım cafe için 25 - 30 arası PC
Koymayı planlıyorum. Benim hesaplarıma göre bu PC 9bin TL tutuyor (koltuk klavye mouse haric sadece
Yukarıdaki yazdıklarım).
Şimdiden teşekkürler yardımlarınız için.
Son düzenleyen: Moderatör: