Görkem Say Terapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Zamanın Tanığı Katılım 10 Nisan 2016 Mesajlar 10.195 Makaleler 1 Çözümler 17 8 Şubat 2024 #11 Luxier dedi: ASUS ROG Strix XG258Q 24.5 inç Gaming Monitör 240Hz doğal tazeleme oranı ile akıcı oynanış için 24.5 inç Full HD oyuncu monitörü. www.gaming.gen.tr Böyle bir TN panel var,benim yukarıda attığım SuperIPS panellerden daha mı düşük gecikme sunuyor acaba? Genişletmek için tıkla... Zowie harici TN panele yatırım yapan var mı emin değilim TN devri geçti artık IPS gecikme süresi konusunda epey ilerledi. Özellikle Asus bakıyorsunuz ama ölü piksel çıkarsa servisle kolay gelsin.
Luxier dedi: ASUS ROG Strix XG258Q 24.5 inç Gaming Monitör 240Hz doğal tazeleme oranı ile akıcı oynanış için 24.5 inç Full HD oyuncu monitörü. www.gaming.gen.tr Böyle bir TN panel var,benim yukarıda attığım SuperIPS panellerden daha mı düşük gecikme sunuyor acaba? Genişletmek için tıkla... Zowie harici TN panele yatırım yapan var mı emin değilim TN devri geçti artık IPS gecikme süresi konusunda epey ilerledi. Özellikle Asus bakıyorsunuz ama ölü piksel çıkarsa servisle kolay gelsin.
Luxier Hectopat Katılım 14 Nisan 2021 Mesajlar 319 8 Şubat 2024 #12 Görkem Say dedi: Zowie harici TN panele yatırım yapan var mı emin değilim TN devri geçti artık IPS gecikme süresi konusunda epey ilerledi. Genişletmek için tıkla... Ben Dell'i yapıştırıyorum hocam o zaman.
Görkem Say dedi: Zowie harici TN panele yatırım yapan var mı emin değilim TN devri geçti artık IPS gecikme süresi konusunda epey ilerledi. Genişletmek için tıkla... Ben Dell'i yapıştırıyorum hocam o zaman.
Görkem Say Terapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Zamanın Tanığı Katılım 10 Nisan 2016 Mesajlar 10.195 Makaleler 1 Çözümler 17 8 Şubat 2024 #13 Luxier dedi: Ben Dell'i yapıştırıyorum hocam o zaman. Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun o zaman.
Luxier dedi: Ben Dell'i yapıştırıyorum hocam o zaman. Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun o zaman.
Luxier Hectopat Katılım 14 Nisan 2021 Mesajlar 319 8 Şubat 2024 #14 Görkem Say dedi: Hayırlı olsun o zaman. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim,daha iyileri sizlerin olsun.
Görkem Say dedi: Hayırlı olsun o zaman. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim,daha iyileri sizlerin olsun.