E-spor oyun önerisi

Onur Talha

Decapat
Merhabalar artık sonunda yeni sistemimi falan topladım her şeyini ayarladım. 14 yaşındayım ve e-sporcu olmak istiyorum. Becerim var güzel oynuyorum. Sizden istediğim bana e sporcu olabileceğim bir oyun önermeniz. CS:GO diyenleriniz olacaktırki büyük ihtimal CS'nin e sporcusu olmak için biraz geç kaldığımı düşünüyorum. Malum oyun artık eskidi. Sizde lütfen görüşlenizi bildirin sizce de eskidimi veya hangi oyunun e-sporcusu olursam daha avantajlı olurum? Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
PUBG için geç kalmadımmı Valorant'a bakacağim aklımda. Bu arada derslerimden kalan sürede oynuyorum günde 4 saat maks derslere daha çok ağırlık veriyorum iyi bir liseye yerleştimmi çok daha rahat kalacağima inanıyorum.
O iş maalesef öyle değil. Lisede derslerine daha çok sarılman lazım.

PUBG için geç kalmadımmı Valorant'a bakacağim aklımda. Bu arada derslerimden kalan sürede oynuyorum günde 4 saat maks derslere daha çok ağırlık veriyorum iyi bir liseye yerleştimmi çok daha rahat kalacağima inanıyorum.

Bende öyle düşünüyordum iyi bir liseye geçtim derslere 2-3 kat daha fazla çalışmam gerekiyor.

LoL. Asla eskimeyecek bir oyun. Sürekli kendini güncelliyor. Gerçekten E-Spor yolunda yürümek istersen LoL'ü bir düşün derim.
Bu zamana kadar lol oynamadıysa ve şimdi başlayacaksa o iş olmaz. 14 yaşında bir çocuk lole yeni başlayıp e-sporcu olmak istiyorsa zamanının tamamını o oyuna vermesi gerekiyor. Yani günde 15 20 el ortalama.

Bu zamana kadar lol oynamadıysa ve şimdi başlayacaksa o iş olmaz. 14 yaşında bir çocuk lole yeni başlayıp e-sporcu olmak istiyorsa zamanının tamamını o oyuna vermesi gerekiyor. Yani günde 15 20 el ortalama.
Öneri istedi, ben de verdim. Oynayıp oynamamak ona kalmış.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı