Onur Talha

Decapat
Merhabalar artık sonunda yeni sistemimi falan topladım her şeyini ayarladım. 14 yaşındayım ve e-sporcu olmak istiyorum. Becerim var güzel oynuyorum. Sizden istediğim bana e sporcu olabileceğim bir oyun önermeniz. CS:GO diyenleriniz olacaktırki büyük ihtimal CS'nin e sporcusu olmak için biraz geç kaldığımı düşünüyorum. Malum oyun artık eskidi. Sizde lütfen görüşlenizi bildirin sizce de eskidimi veya hangi oyunun e-sporcusu olursam daha avantajlı olurum? Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
PUBG, Valorant ama e sporcu olcam diye hayatını salma.

PUBG için geç kalmadımmı Valorant'a bakacağim aklımda. Bu arada derslerimden kalan sürede oynuyorum günde 4 saat maks derslere daha çok ağırlık veriyorum iyi bir liseye yerleştimmi çok daha rahat kalacağima inanıyorum.

O iş maalesef öyle değil. Lisede derslerine daha çok sarılman lazım.

Bende öyle düşünüyordum iyi bir liseye geçtim derslere 2-3 kat daha fazla çalışmam gerekiyor.

LoL. Asla eskimeyecek bir oyun. Sürekli kendini güncelliyor. Gerçekten E-Spor yolunda yürümek istersen LoL'ü bir düşün derim.
Bu zamana kadar lol oynamadıysa ve şimdi başlayacaksa o iş olmaz. 14 yaşında bir çocuk lole yeni başlayıp e-sporcu olmak istiyorsa zamanının tamamını o oyuna vermesi gerekiyor. Yani günde 15 20 el ortalama.

Bu zamana kadar lol oynamadıysa ve şimdi başlayacaksa o iş olmaz. 14 yaşında bir çocuk lole yeni başlayıp e-sporcu olmak istiyorsa zamanının tamamını o oyuna vermesi gerekiyor. Yani günde 15 20 el ortalama.
Öneri istedi, ben de verdim. Oynayıp oynamamak ona kalmış.

LoL. Asla eskimeyecek bir oyun. Sürekli kendini güncelliyor. Gerçekten e-spor yolunda yürümek istersen LoL'ü bir düşün derim.

LoL zaten oynuyorum Jungle olarak nidalee çarıyla ancak oyun o kadar kanserki ekrana bıçak fırlatasım geliyor .

Görünüşe göre FPS oyunlarına yatkınsınız o zaman en iyi tercih Valorant olacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…