E-sporcu olmayı başardım

Sekiro'ya 2. kez başlayıp bazı bosslara hiç ölmeden, bazı bossları da en fazla 1 kere ölerek geçtikten sonra bende böyle hissetmiştim.

Digital Athletics takımında en son yanlış hatırlamıyorsam Maj3r, paz, ngin gibi isimler yer alıyordu. Takım arkadaşların onlar mı oldu yoksa takımda köklü bir değişim mi var?
Şöyle ki onlar Fransa liginde oynuyor o takım hala duruyor. Biz Blue olarak Türkiye'de oynuyoruz.
CleM siz misiniz?
Evet hocam
İyi oyunlar hocam. Size bir soru soracağım. Kariyer boyunca neler yapıp yapmadığınızı, nelerden geçtiğinizi anlatabilir misiniz?
Çalıştım ve başardım aslında bunu detaya nasıl indirgeyeceğimi tam olarak bilemedim şimdi. Ama profesyonel takımların maçlarını izleyip bunlardan ders çıkardım, 3. parti uygulamalar (Kovaak, aimlab gibi) oynadım ve aslında direkt olarak oyunu oynadım, çok oynadım.

Bu cevabın aynısı üstte var daha fazla ne ekleyebileceğimi bilmiyorum.

Tebrik ederim hocam. Başarılarınızın devamını dilerim.

Hyırlı olsun başarılarınızın devamını dilerim.

Günde ne kadar antrenman yaptınız? Aim Lab gibi programlarda ne kadar vakit harcadınız? Aim geliştirme konusunda yararlandığınız kaynaklar var mı? Çok soru sormuş olabilirim kusura bakmayın. Cevap vermek istemezseniz anlarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…