Arkadaşlar Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin 16gb General Mobile E-Tab 10 tablet modelini okul ücretsiz olarak dağıtmıştı tableti gereksiz kaldırılamayan tableti yavaşlatan antivirüs gibi uygulamaları kaldırmak için tabletimi rootladım ve kaldırılamayan uygulamaları kaldırmak için root gerekli bir program yükledim antivirüsü sileyim derken hangouts play store falan sistem dosyasından gitti. Birdahada gelmiyor tabletteki çoğu fonksiyon gitti örneğin ekranda tıkladığım home tuşu ana ekrana getiriyordu o çalışmıyor saatin üstüne tıklayınca bir ekran açılıyordu hızlıca wifi , parlaklık gibi ayarlamalar yapabiliyorduk o ekran çıkmıyor gibi format attım yüzlerce defa başlangıçta google hesabı soruyordu uygulamalara erişin Google hesabı açın veya giriş yapın diye artık onuda sormuyor.İnternette aradım tek bir tane E tab 10 için orjinal rom bulabildim oda hata verdi zaten Google Play gitti arkadaşlar apk olarak'da hiçbir uygulama yüklenmiyor,güncelleme yapılmıyor yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler.
Edit : Başlıkta "arkadaşlar" kelimesini yanlışlıkla yazdım kaldıramıyorum