sin_mascara Hectopat Katılım 5 Eylül 2014 Mesajlar 61 Yer Gebze Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2014 #1 Arkadaşlar Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin dağıttığı General Mobile E-tab 10 adlı tableti rootlamak istiyorum.İnternette araştırdım ama hiçbir şey bulamadım.Yardımcı olursanız sevinirim.
Arkadaşlar Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin dağıttığı General Mobile E-tab 10 adlı tableti rootlamak istiyorum.İnternette araştırdım ama hiçbir şey bulamadım.Yardımcı olursanız sevinirim.
Kadir Berk Yeniyurt Kilopat Katılım 11 Haziran 2014 Mesajlar 654 Makaleler 1 Yer Ödemiş/İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2014 #2 E-tab 10? Bize e-tab 4 dağıtmışlardı geçen sene.
sin_mascara Hectopat Katılım 5 Eylül 2014 Mesajlar 61 Yer Gebze Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2014 #3 Evet, E-tab 10.Çünkü MEB'in dağıttığı bir tablet değil.Arkasında "Kocaeli Büyükşehir Belediyesi" filan yazıyor.Sadece Kocaeli'de dağıtıldı.
Evet, E-tab 10.Çünkü MEB'in dağıttığı bir tablet değil.Arkasında "Kocaeli Büyükşehir Belediyesi" filan yazıyor.Sadece Kocaeli'de dağıtıldı.