berat365 Hectopat Katılım 27 Ocak 2022 Mesajlar 78 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2023 #1 Android'de gereken performansı alamıyorum bu yüzden Windows 8.1 kurmak istiyorum tablete yapıldığını duymuştum. Yapmak istiyorum. Mümkün müdür?
Android'de gereken performansı alamıyorum bu yüzden Windows 8.1 kurmak istiyorum tablete yapıldığını duymuştum. Yapmak istiyorum. Mümkün müdür?
E EsatKa Hectopat Katılım 31 Ocak 2023 Mesajlar 5.238 Makaleler 2 Çözümler 24 1 Mayıs 2023 #2 berat365 dedi: Android'de gereken performansı alamıyorum bu yüzden Windows 8.1 kurmak istiyorum tablete yapıldığını duymuştum. Yapmak istiyorum. Mümkün müdür? Genişletmek için tıkla... Custom ROM kur, Windows kurarsan daha fazla kasar. Artı olarak da kurması çok zor.
berat365 dedi: Android'de gereken performansı alamıyorum bu yüzden Windows 8.1 kurmak istiyorum tablete yapıldığını duymuştum. Yapmak istiyorum. Mümkün müdür? Genişletmek için tıkla... Custom ROM kur, Windows kurarsan daha fazla kasar. Artı olarak da kurması çok zor.
5 515079 Decapat Katılım 15 Ocak 2022 Mesajlar 823 Çözümler 21 1 Mayıs 2023 #3 berat365 dedi: Android'de gereken performansı alamıyorum bu yüzden Windows 8.1 kurmak istiyorum tablete yapıldığını duymuştum. Yapmak istiyorum. Mümkün müdür? Genişletmek için tıkla... @EsatKa'nın da dediği gibi Custom ROM kurabilirsin fakat dikkatli ol güvenli Custom ROM kur bilgilerini çaldırma.
berat365 dedi: Android'de gereken performansı alamıyorum bu yüzden Windows 8.1 kurmak istiyorum tablete yapıldığını duymuştum. Yapmak istiyorum. Mümkün müdür? Genişletmek için tıkla... @EsatKa'nın da dediği gibi Custom ROM kurabilirsin fakat dikkatli ol güvenli Custom ROM kur bilgilerini çaldırma.
berat365 Hectopat Katılım 27 Ocak 2022 Mesajlar 78 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2023 #4 EsatKa dedi: Custom ROM kur, Windows kurarsan daha fazla kasar. Artı olarak da kurması çok zor. Genişletmek için tıkla... Ekranı bozuk klavye ve mouse ile kullanım için Windows tercih ettim. Klavye ve mouse ile oyun desteğide az olduğu için Android'de. Herhangi bir sıkıntı yok zaten kullanılmayan tablet.
EsatKa dedi: Custom ROM kur, Windows kurarsan daha fazla kasar. Artı olarak da kurması çok zor. Genişletmek için tıkla... Ekranı bozuk klavye ve mouse ile kullanım için Windows tercih ettim. Klavye ve mouse ile oyun desteğide az olduğu için Android'de. Herhangi bir sıkıntı yok zaten kullanılmayan tablet.