E-Tab 4 bozuldu nasıl tamir ettirebilirim?

S

Snake Eater

Ziyaretçi
Merhaba, geçen yıl okullarda tablet dağıtılımıştı. Ama benim tabletim bozuldu hiç açılmıyor okula götürdüm almadı samsunda telpa yok. Telpayı aradım biz bakmıyoruz okula verin dedi yani tableti kimse almıyor, onarım yapmak için ben bu durumda ne yapabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Root mu atmaya çalıştın ? Müdüre ver belki kabul eder.

Okulun dediği kısmen doğru. Servise göndermesi, geri gelmesi falan süre uzuyor.
Senin ilgilendiğin gibi ilgilenmezler onlar.
Tabletlere Telpa bakıyorsa eğer gidip bir şansını denemende fayda var.
Fatura, garanti isteyebilirler ama okul dağıttığı için onu nasıl yaparlar bilemiyorum. Kayıt falan yapılıyordur belki.

Ne yazikki samsunda telpa yok telpa'yı aradım size gonderiyim dedim biz almıyoruz okula verin dediler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Paylaştığım link'e baktın mı? Oralarda olmadığına eminsen okula vermekte ısrar et. Servisin bakmadığını söyle, sana servise verebileceğin bir yer söylesinler. Uğraşmak istemediklerinden okul almıyor.

Boşuna root atıyorsunuz. Uygulamalardan ayarları bulun veriyi temizleye basın neredeyse tüm engeller kalkıyor, youtube vb. girebiliyorsun. Kapatıp açınca eski haline geliyor ama sonra yine yapabilirsin.

Merhaba kardeş bende okulun tableti nin yazı tipini değiştirmek için root attım ve sonra yazı tipini kaldırmak istedim internette araştırdım bir tane sitede bana dediler system/fonts klasör ismini 6 tane aaaaaa yap dediler ve sonra yeniden başlat yazı tipi kalkar.Ve bende yaptım ondan sonra tableti kapattım ve açıyorum GENERAL MOBİLE yazısı çıkıyor ve dönüyor sonra da ekran siyah oluyor ve bir de ekra nın ışığı yanıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…