E - Tab 4 EBA ve Zoom sorunu

Daha fazla  
Arkadaşlar bende Meb'in vermiş olduğu e - Tab 4 tabletim var. EBA ve Zoom'u kaldırmıyor. Sürüm düşüklüğünden kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Ne yapabilirim?

Bende bu konuda bilgili değilim fakat bir öğretmenin e Tab 4'ünü bu şekilde yaparak Zoom'a sorunsuz giriş yapabilmiştim.
4.2.2 uygulama desteği varsa yüklenmiştir. Çünkü e-Tab 4'ün tüm sözde 'ROM'ları stock romdan makyajlanmış yazılımlardı.

ROM yüklü değil mi?

Ben E-TAB 5 için ROM'lu bir şekilde APK'yı yükleyip kullanıyordum.
İki tablet arasında dağlar kadar fark var. Birincisi Tab 5 zaten stock 4.4.2 API ile geliyor. Yani Zoom uygulaması için desteği var. İkincisi e-Tab 5 için MT6592 çipsetinden portlanmış daha üst API sürümlü ROM'lar var ama Tab 4 için üst API sürümüne sahip ROM yok.

4.2.2 uygulama desteği varsa yüklenmiştir. Çünkü e-Tab 4'ün tüm sözde 'ROM'ları stock romdan makyajlanmış yazılımlardı.

Aynen öyle.

Peki ben ne yapacağım?

Benim kafam karıştı şimdi.

Benim attığım APK 4.1+ uyumlu değil mi? Yani 4.4.2 uyumlu olmasına gerek var mı?
4.1+ uyumlu. 4.2.2 sürümünde çalışır. Ama güncelleme isterse yapabileceği bir şey yok.

4.1+ uyumlu. 4.2.2 sürümünde çalışır. Ama güncelleme isterse yapabileceği bir şey yok.
Ben ilk başta yanlış yazmışım.

4.2.2 uyumlu yazmam gerekirken 4.4.2 yazmışım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…