Muhammed Eren Kilopat Katılım 24 Kasım 2014 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mayıs 2015 #1 Merhaba arkadaşlar, bende e-TAB 4 var. Ona ROM indirdim ama onu kendim nasıl editleyebilirim? Daemon tools ve ultra ISO falan denedim ama okumadılar. Son düzenleyen: Moderatör: 23 Mayıs 2015
Merhaba arkadaşlar, bende e-TAB 4 var. Ona ROM indirdim ama onu kendim nasıl editleyebilirim? Daemon tools ve ultra ISO falan denedim ama okumadılar.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.269 Yer İstanbul 25 Mayıs 2015 #2 Paketlenmiş ROM'u editleme konusunda bilgim yok. ROM'lar Linux'ta hazırlanıp daha sonra derleniyor. Geliştirici olmanız gerek.
Paketlenmiş ROM'u editleme konusunda bilgim yok. ROM'lar Linux'ta hazırlanıp daha sonra derleniyor. Geliştirici olmanız gerek.
4 46481 Kilopat Katılım 5 Şubat 2015 Mesajlar 66 25 Mayıs 2015 #3 Senin benim yapacağın bir iş değil. Geliştiriciler bu işe yıllarını vermiş. 1-2 günde ROM editleyemessin. Eğer sorununuz cihaz yönetimi ise Google'a Etab-4 Mobogenie ROOT yazarsanız normal tablet gibi kullanabilirsiniz.
Senin benim yapacağın bir iş değil. Geliştiriciler bu işe yıllarını vermiş. 1-2 günde ROM editleyemessin. Eğer sorununuz cihaz yönetimi ise Google'a Etab-4 Mobogenie ROOT yazarsanız normal tablet gibi kullanabilirsiniz.