M MC@HACKER Kilopat Katılım 7 Mayıs 2013 Mesajlar 544 Makaleler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Kasım 2014 #1 Evet arkadaşlar 9.sınıfım ama sonuçta aynı tablet bize verilecek bu yüzden rom yapmayı düşünüyorum. Mdm ve mdm mesaj, ota güncellemeyi sileceğim eklememi önerdiğiniz odex, root vs. varsa görüşlerinizi almak istiyorum.
Evet arkadaşlar 9.sınıfım ama sonuçta aynı tablet bize verilecek bu yüzden rom yapmayı düşünüyorum. Mdm ve mdm mesaj, ota güncellemeyi sileceğim eklememi önerdiğiniz odex, root vs. varsa görüşlerinizi almak istiyorum.
M MC@HACKER Kilopat Katılım 7 Mayıs 2013 Mesajlar 544 Makaleler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Kasım 2014 #3 Silinen üye dedi: Konuya dair rehber var ; General Mobile E-Tab 4 Root Rehberi Genişletmek için tıkla... Hayır ben üzerinde değişiklik yapılmış romlardan bahsediyorum ekibimizle beraber rom yapıyoruz.
Silinen üye dedi: Konuya dair rehber var ; General Mobile E-Tab 4 Root Rehberi Genişletmek için tıkla... Hayır ben üzerinde değişiklik yapılmış romlardan bahsediyorum ekibimizle beraber rom yapıyoruz.