M mhmmedbsr Hectopat Katılım 30 Nisan 2014 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2014 #1 Recep abi bu Fatih projesi kapsamında dağıtılan GM E-Tab 4 bende de var ama bir sorunum var. Yeni kullanıcı ile VPN kullanamıyorum. İlgilenirsen sevinirim teşekkürler @Recep Baltaş Son düzenleyen: Moderatör: 23 Eylül 2014
Recep abi bu Fatih projesi kapsamında dağıtılan GM E-Tab 4 bende de var ama bir sorunum var. Yeni kullanıcı ile VPN kullanamıyorum. İlgilenirsen sevinirim teşekkürler @Recep Baltaş
Alp34 Hectopat Katılım 5 Nisan 2014 Mesajlar 218 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2014 #2 Nasil VPN kullanamiyorsun?
M mhmmedbsr Hectopat Katılım 30 Nisan 2014 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2014 #3 Ya şimdi ekstra ayrıca kullanıcı açıyorum onda kullanamıyorum. Yoksa asıl hesapta bir sorun yok çoğu VPN böyle. Önerileriniz nedir? Son düzenleyen: Moderatör: 23 Eylül 2014
Ya şimdi ekstra ayrıca kullanıcı açıyorum onda kullanamıyorum. Yoksa asıl hesapta bir sorun yok çoğu VPN böyle. Önerileriniz nedir?
Alp34 Hectopat Katılım 5 Nisan 2014 Mesajlar 218 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2014 #4 Google Play'den "VPN Unlimited" diye arat ve yükle, biz onu kullanıyoruz sınıfça çalışıyor
M mhmmedbsr Hectopat Katılım 30 Nisan 2014 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2014 #5 Alp34 dedi: Google Play'den "VPN Unlimited" diye arat ve yükle, biz onu kullanıyoruz sınıfça çalışıyor Genişletmek için tıkla... Dostum beni anlamıyorsun yeni bir kullanıcı aç ve öyle dene çalışıyormu diye tamam mı ? Teşekkürler Son düzenleyen: Moderatör: 3 Mayıs 2014
Alp34 dedi: Google Play'den "VPN Unlimited" diye arat ve yükle, biz onu kullanıyoruz sınıfça çalışıyor Genişletmek için tıkla... Dostum beni anlamıyorsun yeni bir kullanıcı aç ve öyle dene çalışıyormu diye tamam mı ? Teşekkürler