E-TAB 5 Boot resmi nasıl değiştirilir?

Burak Dilek

Hectopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhaba arkadaşlar. Geçen gün E-tab 5 için bir RAM kurdum. Stay OS'un Portlanmış halidir. İçinde logo.bin dosyasını sonradan gördüm. Zaten ROM boot etmeyince bende sistem yedeğine geri döndüm. Şu an açılırken Stay OS ekranı geliyor. Ardından parlayan ve dönen General Mobile yazısı geliyor. Ondan sonra Boot ediyor. Stay OS Boot LOGO'sunu nasıl değiştirebilirim ?

Birde Cyanogenmod'u nasıl portlayacağız ? Her video ve makale farklı gösteriyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Tablet rootluysa bir arkadaşından system/media/bootanimation.zip dosyasını Bluetooth ile al. Aynı dizine root exporler pro ile at. Daha sonra dosya tableti sıfırladığımızda silinmesini önlemek amacıyla dosyanın yetkisini
rw- r-- r-- yap.

Kardeşim teşekkür ederim sorun logo. bin ile alakalıymiş. Flashlayınca düzeldi.

Önemli değil ama nasıl yaptığınız ayrıntılı şekilde buraya yazarsan aynı sorunu yaşayan arkadaşlarımız için yardım olur.

Turkdevs de stock rom ile ilgili konularda mevcut olan linklerden Sp flash toolu indiriyoruz. Sp den gerekli ayarları yaptıktan sonra tum tikleri kaldırıyoruz. Sadece logo.bin dosyasını içeren işlem tikli kalacak şekilde tableti flashlıyoruz. İsteyenler aynı dosyayı logobuilder programı ile editleyip flashlama şansınada sahipler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…