ekmeğin altındaki etiket Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 13 Ocak 2015 Mesajlar 1.679 Makaleler 1 Çözümler 6 Yer / 5 Aralık 2015 #31 Dosyalara erişim engellenmiş.
M. Emirhan Şahin Kilopat Katılım 25 Kasım 2015 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Aralık 2015 #32 kaaner48 dedi: İlk önce bataryanın bitmesini bekle kapanınca şarz edip sonra binary deki img dosyasını arşivden çıkardığından emin ol (benim yaptığım hata program kabul ediyor) sonra denilenleri harfiyen yap istersen teamviewer'dan yardımcı da olurum Genişletmek için tıkla... ah bi bilgisayar görse hiçbi tuş çalışmıyo açmaya basılı tutuyorum açılmıyo recovery ye girilmiyo tablet şuan işlevsiz halde nası kurtarıcam hiç müdürle garantiyle falan uğraşmak istemiyorum
kaaner48 dedi: İlk önce bataryanın bitmesini bekle kapanınca şarz edip sonra binary deki img dosyasını arşivden çıkardığından emin ol (benim yaptığım hata program kabul ediyor) sonra denilenleri harfiyen yap istersen teamviewer'dan yardımcı da olurum Genişletmek için tıkla... ah bi bilgisayar görse hiçbi tuş çalışmıyo açmaya basılı tutuyorum açılmıyo recovery ye girilmiyo tablet şuan işlevsiz halde nası kurtarıcam hiç müdürle garantiyle falan uğraşmak istemiyorum
kaaner48 Megapat Katılım 28 Ağustos 2014 Mesajlar 694 Makaleler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Aralık 2015 #33 Linkler silinmiş. İsteyen olursa seve seve upload ederim. İndirmiştim dosyaları M. Emirhan Şahin dedi: ah bi bilgisayar görse hiçbi tuş çalışmıyo açmaya basılı tutuyorum açılmıyo recovery ye girilmiyo tablet şuan işlevsiz halde nası kurtarıcam hiç müdürle garantiyle falan uğraşmak istemiyorum Genişletmek için tıkla... Kardeş bi 15 dk kadar şarz etmeyi dene.
Linkler silinmiş. İsteyen olursa seve seve upload ederim. İndirmiştim dosyaları M. Emirhan Şahin dedi: ah bi bilgisayar görse hiçbi tuş çalışmıyo açmaya basılı tutuyorum açılmıyo recovery ye girilmiyo tablet şuan işlevsiz halde nası kurtarıcam hiç müdürle garantiyle falan uğraşmak istemiyorum Genişletmek için tıkla... Kardeş bi 15 dk kadar şarz etmeyi dene.
ekmeğin altındaki etiket Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 13 Ocak 2015 Mesajlar 1.679 Makaleler 1 Çözümler 6 Yer / 6 Aralık 2015 #34 kaaner48 dedi: Linkler silinmiş. İsteyen olursa seve seve upload ederim. İndirmiştim dosyaları Kardeş bi 15 dk kadar şarz etmeyi dene. Genişletmek için tıkla... Yeniden yükleyebilirseniz sevinirim.
kaaner48 dedi: Linkler silinmiş. İsteyen olursa seve seve upload ederim. İndirmiştim dosyaları Kardeş bi 15 dk kadar şarz etmeyi dene. Genişletmek için tıkla... Yeniden yükleyebilirseniz sevinirim.
M. Emirhan Şahin Kilopat Katılım 25 Kasım 2015 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Aralık 2015 #35 kaaner48 dedi: Linkler silinmiş. İsteyen olursa seve seve upload ederim. İndirmiştim dosyaları Kardeş bi 15 dk kadar şarz etmeyi dene. Genişletmek için tıkla... Taktım uzun süre bisey olmadi
kaaner48 dedi: Linkler silinmiş. İsteyen olursa seve seve upload ederim. İndirmiştim dosyaları Kardeş bi 15 dk kadar şarz etmeyi dene. Genişletmek için tıkla... Taktım uzun süre bisey olmadi
Baran Curu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Haziran 2014 Mesajlar 1.260 Makaleler 6 Yer Eskişehir/Diyarbakır/Istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 13 Aralık 2015 #36 Güncel: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Güncel: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Barış Özel Hectopat Katılım 1 Temmuz 2014 Mesajlar 765 Makaleler 4 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Aralık 2015 #37 Baran Curu dedi: Güncel: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Hocam linkler güncellenecek mi?
Baran Curu dedi: Güncel: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Hocam linkler güncellenecek mi?
Baran Curu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Haziran 2014 Mesajlar 1.260 Makaleler 6 Yer Eskişehir/Diyarbakır/Istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 13 Aralık 2015 #38 Linklerin başında ki https://'den sonra www. eklerseniz erişebilirsiniz.
ekmeğin altındaki etiket Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 13 Ocak 2015 Mesajlar 1.679 Makaleler 1 Çözümler 6 Yer / 13 Aralık 2015 #39 Baran Curu dedi: Linklerin başında ki https://'den sonra www. eklerseniz erişebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Tableti ilk aldığımız güne nasıl çevireceğiz?
Baran Curu dedi: Linklerin başında ki https://'den sonra www. eklerseniz erişebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Tableti ilk aldığımız güne nasıl çevireceğiz?
Baran Curu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Haziran 2014 Mesajlar 1.260 Makaleler 6 Yer Eskişehir/Diyarbakır/Istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 13 Aralık 2015 #40 Yakında yayınlayacağım onu.