Themrereis Hectopat Katılım 19 Kasım 2017 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Kasım 2017 #11 tokgezer1 dedi: abiler kardeşler işlemi yaptıktan sonra bu yazı geldi ve şuanda tablet hiç açılmıyor Şarja takıyom Şarj IŞIĞI bile yanmıyo ALLAH aşkına yardım edin Genişletmek için tıkla... yaptıysan banada söyle nasıl yaptıgını krd bende aynı hatayı alıyorum.
tokgezer1 dedi: abiler kardeşler işlemi yaptıktan sonra bu yazı geldi ve şuanda tablet hiç açılmıyor Şarja takıyom Şarj IŞIĞI bile yanmıyo ALLAH aşkına yardım edin Genişletmek için tıkla... yaptıysan banada söyle nasıl yaptıgını krd bende aynı hatayı alıyorum.
dnznlcc Centipat Katılım 6 Mayıs 2020 Mesajlar 1 6 Mayıs 2020 #12 kardeş nasıl yapmıştın aceba benimde öyle yardımını bekliyoruz MB Lutz dedi: Teamviewer varsa halledeyim. Genişletmek için tıkla... naıls yapmıştın acaba bizde o sorunu yaşıyoruz
kardeş nasıl yapmıştın aceba benimde öyle yardımını bekliyoruz MB Lutz dedi: Teamviewer varsa halledeyim. Genişletmek için tıkla... naıls yapmıştın acaba bizde o sorunu yaşıyoruz
MB Lutz Megapat Katılım 3 Kasım 2015 Mesajlar 574 Çözümler 7 7 Mayıs 2020 #13 dnznlcc dedi: kardeş nasıl yapmıştın aceba benimde öyle yardımını bekliyoruz naıls yapmıştın acaba bizde o sorunu yaşıyoruz Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
dnznlcc dedi: kardeş nasıl yapmıştın aceba benimde öyle yardımını bekliyoruz naıls yapmıştın acaba bizde o sorunu yaşıyoruz Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et