Onur Bey Hectopat Katılım 24 Mayıs 2015 Mesajlar 638 Yer İzmir 25 Ekim 2015 #11 Konuyu biraz araştırdım da, tespit edilirse okul, elinizden tableti alıp stok yazılımı kurup; bir de size devlet malını kötüye kullanmaktan cezai işlem başlatıyormuş. Resmi bir sitede böyle yazıyordu.
Konuyu biraz araştırdım da, tespit edilirse okul, elinizden tableti alıp stok yazılımı kurup; bir de size devlet malını kötüye kullanmaktan cezai işlem başlatıyormuş. Resmi bir sitede böyle yazıyordu.
1 16986 Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 11 Nisan 2014 Mesajlar 5.781 Makaleler 7 Çözümler 52 26 Ekim 2015 #12 Bence tabletin rootlu olduğunu arkadaşlarından ve hocalarından sakla başka türlü tespit edemezler diye düşünüyorum.
Bence tabletin rootlu olduğunu arkadaşlarından ve hocalarından sakla başka türlü tespit edemezler diye düşünüyorum.
Baran Curu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Haziran 2014 Mesajlar 1.260 Makaleler 6 Yer Eskişehir/Diyarbakır/Istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 26 Ekim 2015 #13 @SypeR o yedek Rootlu sistem yedeği tableti Rootlarken Brick olanlar için. Stock değil yani.
SypeR Petapat Forumun Hafızası Katılım 6 Ekim 2013 Mesajlar 13.360 Makaleler 44 Çözümler 131 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 27 Ekim 2015 #14 Silinen üye dedi: @SypeR o yedek Rootlu sistem yedeği tableti Rootlarken Brick olanlar için. Stock değil yani. Genişletmek için tıkla... Sıkıntı yok. Unroot edip normal kullanıcı uygulaması gibi cihaz yönetim uygulamaları yüklenirse stok yazılım gibi iş görecektir.
Silinen üye dedi: @SypeR o yedek Rootlu sistem yedeği tableti Rootlarken Brick olanlar için. Stock değil yani. Genişletmek için tıkla... Sıkıntı yok. Unroot edip normal kullanıcı uygulaması gibi cihaz yönetim uygulamaları yüklenirse stok yazılım gibi iş görecektir.