A Asderdd Kilopat Katılım 16 Kasım 2015 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Kasım 2015 #1 Gençler gerekli açıklamaları yaptım, anlatımı harfiyen uygularsanız sorunsuz şekilde stock rom yükleyebilirsiniz. [4.4.2][FLASH TOOL] ETAB 5 Stock Rom (ETAB5-01.03.09S.I) - Turkdevs - Türkiye Android Geliştiricileri Topluluğu
Gençler gerekli açıklamaları yaptım, anlatımı harfiyen uygularsanız sorunsuz şekilde stock rom yükleyebilirsiniz. [4.4.2][FLASH TOOL] ETAB 5 Stock Rom (ETAB5-01.03.09S.I) - Turkdevs - Türkiye Android Geliştiricileri Topluluğu
alpalp Kilopat Katılım 27 Ocak 2017 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2017 #2 Asderdd dedi: Gençler gerekli açıklamaları yaptım, anlatımı harfiyen uygularsanız sorunsuz şekilde stock rom yükleyebilirsiniz. [4.4.2][FLASH TOOL] ETAB 5 Stock Rom (ETAB5-01.03.09S.I) - Turkdevs - Türkiye Android Geliştiricileri Topluluğu Genişletmek için tıkla... merhaba bunun ETAB5-01.03.07S.I ve ya ETAB5-01.03.07.I olanı varsa link atabilirmisin acaba
Asderdd dedi: Gençler gerekli açıklamaları yaptım, anlatımı harfiyen uygularsanız sorunsuz şekilde stock rom yükleyebilirsiniz. [4.4.2][FLASH TOOL] ETAB 5 Stock Rom (ETAB5-01.03.09S.I) - Turkdevs - Türkiye Android Geliştiricileri Topluluğu Genişletmek için tıkla... merhaba bunun ETAB5-01.03.07S.I ve ya ETAB5-01.03.07.I olanı varsa link atabilirmisin acaba
M mehmetdoganerr Picopat Katılım 28 Haziran 2020 Mesajlar 44 Çözümler 1 10 Kasım 2020 #3 Merhaba aynı sorunu yaşarken bu video ile çözdüm. Konu eski olabilir ama Google ile gelenlre faydası olur. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Merhaba aynı sorunu yaşarken bu video ile çözdüm. Konu eski olabilir ama Google ile gelenlre faydası olur. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et