E-Tab 5 Yasaklı Sitelere nasıl girilir ?

Nuh abanoz

Hectopat
Daha fazla  
E-Tab 5 Yasaklı sitelere nasıl giriliyor? Yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dostum. Üzerinde çalışıyorum şu an. Takip sistemlerini falan devre dışı bıraktım. İlerlemeye çalışıyorum. Kayda değer bir şeyler yapabilirsem konu açacağım zaten.

DNSeT isimli VPN programı ile girmek istediklerimin hepsine girdim. Eğer Chrome tarayıcısında açmazsa, ismi şu an aklıma gelmedi ama penguen temalı bir tarayıcı var onunla kesin açar.

Son güncellemeden sonra artık tablete oyun ve benzeri yazılım yüklenmiyor, sadece şarkı fotoğraf atılabiliyor. Bunun bir çözümü var mı sizce?

Bi' Android ile ilgilenen bir arkadaş gelse halleder bence.

DNSeT isimli VPN programı ile girmek istediklerimin hepsine girdim. Eğer Chrome tarayıcısında açmazsa, ismi şu an aklıma gelmedi ama penguen temalı bir tarayıcı var onunla kesin açar.
Sanırım demek istediğin Puffin Browser?

Bi' Android ile ilgilenen bir arkadaş gelse halleder bence.
2 kişi 2 gündür çalışıyoruz ama tüm yolları kapatmışlar. 1 yol daha var ama nasıl kullanıldığını bilmiyoruz. Power+ses kısmaya basınca General Mobile yazısında kalıyor ve pc ye bağlanır hale geliyor. Güvenle kaldır sekmesine "E-tab 5" yazıyor. Türlü türlü pc suitler denedim ama hiç birisi işe yaramadı. Eğer aklınıza oradan yapılabilecek işlem geliyorsa yazın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…