B Brian Kilopat Katılım 9 Ocak 2015 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ocak 2015 #1 Mebin verdiği e-tab4 e sahibim ancak bir uygulama indirirken güç düğmesine basıp ekranı kitlediğimde indirme işlemi duruyor.(google play'den) Güç düğmesine bastıgımda indirme işleminin devam etmesi için ne yapabilirim ?
Mebin verdiği e-tab4 e sahibim ancak bir uygulama indirirken güç düğmesine basıp ekranı kitlediğimde indirme işlemi duruyor.(google play'den) Güç düğmesine bastıgımda indirme işleminin devam etmesi için ne yapabilirim ?
MF Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 31.927 Makaleler 25 Çözümler 633 14 Ocak 2015 #2 Güç ve uyku ayarlarını kontrol edin.
Mert38 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 14 Nisan 2014 Mesajlar 1.136 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ocak 2015 #3 Ayarlar/Wi-Fi/Gelişmiş' ten seçenekleri kontrol edin.
B Brian Kilopat Katılım 9 Ocak 2015 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ocak 2015 #4 Ayarlar/wi-fi/gelişmiş'deki ayarları kontrol ettim ancak değişen bir şey olmadı. Güç ayarını nasıl kontrol edebilir ki? ''MikailFidan''
Ayarlar/wi-fi/gelişmiş'deki ayarları kontrol ettim ancak değişen bir şey olmadı. Güç ayarını nasıl kontrol edebilir ki? ''MikailFidan''
Mert38 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 14 Nisan 2014 Mesajlar 1.136 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ocak 2015 #5 Ekran kapandığında Wi-Fi' yi kapat diye bir seçenek olması lazım. Orda tik varsa kaldır.
B Brian Kilopat Katılım 9 Ocak 2015 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ocak 2015 #6 Uykudayken kablosuz bağlantıyı açık tut var. Şıklar: Her zaman, yalnızca prize takıldıgında, hiçbir zaman. Hepsini denedim ancak değişen bir şey olmadı. Şuanda her zaman seçeneği seçili. Son düzenleyen: Moderatör: 19 Ocak 2015
Uykudayken kablosuz bağlantıyı açık tut var. Şıklar: Her zaman, yalnızca prize takıldıgında, hiçbir zaman. Hepsini denedim ancak değişen bir şey olmadı. Şuanda her zaman seçeneği seçili.
MF Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 31.927 Makaleler 25 Çözümler 633 19 Ocak 2015 #7 O zaman cihazın güncelleştirmelerini yükleyin ilk olarak ki bu cihaz okullarda dağıtılan cihazdandı. Kısıtlama konulmuş olabilir.
O zaman cihazın güncelleştirmelerini yükleyin ilk olarak ki bu cihaz okullarda dağıtılan cihazdandı. Kısıtlama konulmuş olabilir.
Erkan Çevik Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 8 Haziran 2014 Mesajlar 4.364 Makaleler 2 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ocak 2015 #8 ROOT erişimi alabilirseniz bu uyku modlarını ayarlayabilirsiniz. Çünkü kablosuz ağı geçici olarak devre dışı bırakıyor.
ROOT erişimi alabilirseniz bu uyku modlarını ayarlayabilirsiniz. Çünkü kablosuz ağı geçici olarak devre dışı bırakıyor.
B Brian Kilopat Katılım 9 Ocak 2015 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Nisan 2015 #9 Tablet zaten rootlu