Matigre Hectopat Katılım 9 Mart 2022 Mesajlar 819 Çözümler 4 1 Temmuz 2023 #1 E-tail'den alışveriş yaptım. Ininal kullanacaktır normalde ama yanlışlıkla havale/eft seçeneğini seçtim. Nasıl iptal edebilirim? E-tail'den ininal ile alışveriş yapabilir miyim? Son düzenleyen: Moderatör: 1 Temmuz 2023
E-tail'den alışveriş yaptım. Ininal kullanacaktır normalde ama yanlışlıkla havale/eft seçeneğini seçtim. Nasıl iptal edebilirim? E-tail'den ininal ile alışveriş yapabilir miyim?
Yigithan Yildirim Kilopat Katılım 23 Ocak 2021 Mesajlar 8.859 Çözümler 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2023 #2 İninal ile alışveriş yapabilirsin.
Matigre Hectopat Katılım 9 Mart 2022 Mesajlar 819 Çözümler 4 1 Temmuz 2023 #3 Yigithan Yildirim dedi: İninal ile alışveriş yapabilirsin. Genişletmek için tıkla... Maalesef para gönderemiyorum. En az 18 yaşında olmalısın diyor.
Yigithan Yildirim dedi: İninal ile alışveriş yapabilirsin. Genişletmek için tıkla... Maalesef para gönderemiyorum. En az 18 yaşında olmalısın diyor.
Yigithan Yildirim Kilopat Katılım 23 Ocak 2021 Mesajlar 8.859 Çözümler 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2023 #4 Matigre dedi: Maalesef para gönderemiyorum. En az 18 yaşında olmalısın diyor. Genişletmek için tıkla... Para gönderebilirsin demedim. VISA kullanıyor ininal. Etail üzerinden alışveriş yapılabilir. Havaleyi seçtiysen ve para göndermediysen bir süre sonra iptal olur zaten başka bir ödeme yöntemiyle alabilirsin.
Matigre dedi: Maalesef para gönderemiyorum. En az 18 yaşında olmalısın diyor. Genişletmek için tıkla... Para gönderebilirsin demedim. VISA kullanıyor ininal. Etail üzerinden alışveriş yapılabilir. Havaleyi seçtiysen ve para göndermediysen bir süre sonra iptal olur zaten başka bir ödeme yöntemiyle alabilirsin.
Matigre Hectopat Katılım 9 Mart 2022 Mesajlar 819 Çözümler 4 1 Temmuz 2023 #5 Yigithan Yildirim dedi: Para gönderebilirsin demedim. VISA kullanıyor ininal. Etail üzerinden alışveriş yapılabilir. Havaleyi seçtiysen ve para göndermediysen bir süre sonra iptal olur zaten başka bir ödeme yöntemiyle alabilirsin. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkürler adaş
Yigithan Yildirim dedi: Para gönderebilirsin demedim. VISA kullanıyor ininal. Etail üzerinden alışveriş yapılabilir. Havaleyi seçtiysen ve para göndermediysen bir süre sonra iptal olur zaten başka bir ödeme yöntemiyle alabilirsin. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkürler adaş