E-tail'den alışveriş yapılır mı?

Askan0109

Hectopat
Daha fazla  
Steam dolar kuruna geçti malum fiyatlarda uçuk alternatif siteler olarak e tail adlı bir siteyi buldum orada TL olarak satım yapılıyor kimi oyunlar daha ucuz iken kimisi eski Steam kuruna göre fiyatları var bence şu anki duruma göre gayet iyi bir alternatif üstüne üstelik Steam key olarak verilyormuş oyunlar sizce orijinal oyunlar mı yoksa bir dolandırıcılık var mıdır?

Steam dolar kuruna geçti malum fiyatlarda uçuk alternatif siteler olarak e tail adlı bir siteyi buldum orada TL olarak satım yapılıyor kimi oyunlar daha ucuz iken kimisi eski Steam kuruna göre fiyatları var bence şu anki duruma göre gayet iyi bir alternatif üstüne üstelik Steam key olarak verilyormuş oyunlar sizce orijinal oyunlar mı yoksa bir dolandırıcılık var mıdır?

Dolandırıcılik falan yok Last of Us aldım ve aldım gibi direk kod geldi.

Güvenilir site, dolandırıcılık falan yok, parayı ödedikten sonra Steam key alıyorsun, Steam'e girip aktifleştiriyorsun, tabii ki orijinal oyunlar, korsan oyun indirmiyorsun sonuçta.

Site güvenilir. Oradan birçok sefer alışverişim oldu. Sadece bazen siparişi geç teslim edebiliyorlar.

@Sweet Cupcake, sabah saatlerinde satın aldığım bir oyunu sonraki gün teslim etmişlerdi.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı