E taşı iterse kim ölür?

4 çeşit son verdim biri tutsun ya en alttaki son favorim bu arada taş iş yapmazsa E kişisi harekete geçiyor kendisi öldürüyor hepsini mantıklı bence

Eğer “E” kişisi taşı iterse kim ya da kimler ölür?
Sadece d ölür diye tahmin ediyorum. Rampa 5 birim, topu biraz sağa kaydirip cizgiye esitledigimizi dusunelim. Adamida ayni oranda saga aldigimizda rampanin tam sonunda durmuş oluyor. Topun cevresi yaklasik 6 birim yolumuz toplam 6 birim yani tam tur atiyor sonuc olarak d ölüyor. Detayli değerleri bilemedigimiz için hesaplama yapmak zor fakat itilen topun teknik olarak kutlesi diğer toptan az bu sebeple c ölmeyecektir ve duzenek boylece tanamlanmis olacaktır. Yukardan gelirken kazandigi enerji kaldiraci haraket ettirir mi diye dusunuyorum fakat kesin bir sey soyleyemiyorum.

Yukardan gelirken kazandigi enerji kaldiraci haraket ettirir mi diye dusunuyorum fakat kesin bir sey soyleyemiyorum.

D adamının orası düzlük olduğundan ivmesi kesilecektir. C'yi öldürecek ya da diğer taşı B'nin üzerine atacak bir baskı kuramadan yanına doğru yuvarlanacaktır diyorum.

Tabii bunu itilen taşın eksik kısmından ötürü, aşağıdaki taştan %20 civarı hafif olduğunu düşünerek diyorum. Elimizde yalnızca görsel var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…