E-ticaret siteleri gibi siteler yapılıp iş bulunabilir mi?

Ülke koşullarında ne yaparsan yap birçok iş alanında bilgi sahibi olmak zorundasın sonucunda ise iş sana geliyor.

İnşatta çalışan birisi "duvar ustasıyım sadece bu işi yaparım" diyemez, kaynakta-kaba inşaatta-tesisatta yapar bir şekilde. :)

Front-end olarak ne durumdasınız?
E-ticaret sitesi için içerik yönetim sistemi scriptiyyapabilir misiniz?
Yaparsanız iyi bir tanıtımla başarılı olabilirsiniz.
Webmaster sitelerinde de tanıtımlar önemli bu konuda.

Site yapıp satmak daha mantıklı olacaktır... 500 liranın altında bir para alacağını zannetmiyorum. Hatta birçok site teması tasarlayarak bunları bir sitede satabilirsin. Bir aralar bunu çok yapmak istiyordum.

Bazı kıyafet butikleri web sitesi açıp oradan satışa başlıyor, onlar için site yapabilirsin.
Müşteri bulmak zor olmaz mı?

Kendi işini kurmak gibi. Yani kimse sana site yaptın diye iş teklif etmez. Senin iş araman lazım. Pozisyonları senin talep etmen lazım. Yoksa instagram veya e-ticaret işi yapanlara kendi sitelerini yaparsın.
Bu tarz işler bulmak ve işe girmek için ne kadar bilgi sahibi olunmalı?

Ülke koşullarında ne yaparsan yap birçok iş alanında bilgi sahibi olmak zorundasın sonucunda ise iş sana geliyor.

İnşatta çalışan birisi "duvar ustasıyım sadece bu işi yaparım" diyemez, kaynakta-kaba inşaatta-tesisatta yapar bir şekilde. :)
Evet doğru söylüyorsunuz fakat sıradan bir işe girmek için ne kadar bilgi sahibi olmak gerek ki?

Front-end olarak ne durumdasınız?
E-ticaret sitesi için içerik yönetim sistemi scriptiyyapabilir misiniz?
Yaparsanız iyi bir tanıtımla başarılı olabilirsiniz.
Webmaster sitelerinde de tanıtımlar önemli bu konuda.
Front endde başlangış orta seviyedeyim back endde basit yönetim paneli yapabilirim peki webmaster siteleri nedir?

Müşteri bulmak zor olmaz mı?

Bu tarz işler bulmak ve işe girmek için ne kadar bilgi sahibi olunmalı?

Evet doğru söylüyorsunuz fakat sıradan bir işe girmek için ne kadar bilgi sahibi olmak gerek ki?

Front endde başlangış orta seviyedeyim back endde basit yönetim paneli yapabilirim peki webmaster siteleri nedir?
Webmaster forum ve blogları var.
Arama motorunda "webmaster sitesi" ve "webmaster forumu" yazıp arayın.

Webmaster front-end ve back-end olarak yeterli olan kişilere denir.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı