E-ticaret sitesi için alan adı almak

safakinho

Decapat
Daha fazla  
Selam herkese. Satış yapıp para kazanacağım bir e-ticaret sitesi oluşturacağım daha önce hiç yapmamıştım acemiyim ve henüz ilk adımdayım bir sorum olacak sizlere.

Hosting firmalarından com.tr uzantılı bir alan adı almak istiyorum ancak satın alırken istenen bilgilerde ''bireysel'' ve ''kurumsal'' olarak iki adet seçenek oluyor. Fatura için kurumsalı seçeceğim ama benden mail ve telefon numarası istiyor. Yeni açtığımız şirketimize ait henüz bir mail adresi ve telefon numarası bulunmuyor. Bu kısma kişisel mail adresimi ve cep telefonumu yazsam daha sonra bir sorun yaşar mıyım?

Kendi telefonumu yazacağım ama altta tekrar cep telefon numarası istiyor com.tr uzantılı olduğu için ileride bir sorun olması ihtimalinden korkuyorum yardımcı olabilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:

Yaşamazsınız. Telefonunuza bildirimler gelir müşterilerle alakalı.

Anladım çok teşekkür ederim.

.com da .shop da daha önce alınmış maalesef. Ama com.tr için neden alma dediniz merak ettim.

Eğer zaten senle başka ada sahp alan adı varsa çok fazla SEO çalışman gerek.
com.tr Türkiye için ve fazla karışabilen bir tld yakında sadece .tr olacak o daha da kötü, poüpeler alan adı almak daha iyi olacaktır.

Com, net, gibi veya Avrupa ülkelerin uzantısını almak daha faydfalı olacaktır ama .de alma onun nameserver ayarları biraz değişik.

anladım teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…