Kızıl Elma Hectopat Katılım 26 Şubat 2014 Mesajlar 597 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Nisan 2014 #1 Arkadaşlar proje ödevi yapıyorum. Siteye isim bulmam gerekiyor ne olabilir?
recebg Megapat Katılım 27 Şubat 2014 Mesajlar 369 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Sistem Destek Uzmanı 21 Nisan 2014 #2 Bende böyle bir proje yapacağım asp.net ile mi yapıyorsun ?
Kızıl Elma Hectopat Katılım 26 Şubat 2014 Mesajlar 597 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Nisan 2014 #3 Html de yapıyorum sonra Asp.net'e döküyorum.
recebg Megapat Katılım 27 Şubat 2014 Mesajlar 369 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Sistem Destek Uzmanı 21 Nisan 2014 #4 Nasıl yani banda yardımcı olursan sevinirim . Html'de yapıp daha sonra asp.net'e nasıl dökeceğiz ?
Kızıl Elma Hectopat Katılım 26 Şubat 2014 Mesajlar 597 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Nisan 2014 #5 html siteyi asp net kodlamasına dönüştürme | İzlesene.com Video Bu videoyu izle, ben şimdi okula gidiyorum. Takıldığın bir yer olursa buradan yaz ben cevaplarım.
html siteyi asp net kodlamasına dönüştürme | İzlesene.com Video Bu videoyu izle, ben şimdi okula gidiyorum. Takıldığın bir yer olursa buradan yaz ben cevaplarım.
recebg Megapat Katılım 27 Şubat 2014 Mesajlar 369 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Sistem Destek Uzmanı 21 Nisan 2014 #6 Peki teşekkürler.
A Azyer_Cokisyapar Ziyaretçi 27 Nisan 2014 #7 Silinen üye dedi: Nasıl yani banda yardımcı olursan sevinirim . Html'de yapıp daha sonra asp.net'e nasıl dökeceğiz ? Genişletmek için tıkla... Template giydirme şeklinde arama yaparsan nasıl yapabileceğini bulabilirsin. Site isim önerilerim ise www.anasinisatayim.com veya www.algülümvergülüm.com veya www.alanrazisatanrazi.com
Silinen üye dedi: Nasıl yani banda yardımcı olursan sevinirim . Html'de yapıp daha sonra asp.net'e nasıl dökeceğiz ? Genişletmek için tıkla... Template giydirme şeklinde arama yaparsan nasıl yapabileceğini bulabilirsin. Site isim önerilerim ise www.anasinisatayim.com veya www.algülümvergülüm.com veya www.alanrazisatanrazi.com
Kızıl Elma Hectopat Katılım 26 Şubat 2014 Mesajlar 597 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2014 #8 Teşekkürler. Bu isimleri hocalarıma danışayım, uygun bulurlarsa kullanırım.
aqosi Hectopat Katılım 18 Şubat 2014 Mesajlar 163 Yer Mersin/Erdemli cCc Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Atama bekleyen öğretmen 27 Nisan 2014 #9 HePC.com
Kızıl Elma Hectopat Katılım 26 Şubat 2014 Mesajlar 597 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2014 #10 Yalnız sadece bilgisayar üzerine değil. Ticaretvitrini diye bir isim düşünmüştüm öyle bir site varmış.
Yalnız sadece bilgisayar üzerine değil. Ticaretvitrini diye bir isim düşünmüştüm öyle bir site varmış.