Web sitenizi WWW ile açmak için yapmanız gereken işlem, cPanel’ e giriş yaptıktan sonra Dosya Yöneticisi > public_html’ içerisinden .htaccess dosyasını bulup sağ tık edit diyerek aşağıdaki kodu yapıştırmanız yeterli olacaktır.
Web sitenizi WWW ile açmak için yapmanız gereken işlem, cPanel' e giriş yaptıktan sonra Dosya Yöneticisi > public_html' içerisinden .htaccess dosyasını bulup sağ tık edit diyerek aşağıdaki kodu yapıştırmanız yeterli...
Ben site altyapısını İkas tan aldım. Aradığımda www eklemenin mümkün olmadığını söylediler. Bunu E ticaret siteme eklemenin bir yolu yok mu? www olmayan site uzantısı bir eksiklik midir?
Ben site altyapısını İkas tan aldım. Aradığımda www eklemenin mümkün olmadığını söylediler. Bunu E ticaret siteme eklemenin bir yolu yok mu? www olmayan site uzantısı bir eksiklik midir?
Değildir 8 tane falan sitem var hiç birinde www kullanmıyorum. Üstelik tek tık ile web panelden bunu aktif edebilirim ama ne fark eder ? Sitene girecek olan kişi www yazsada yazmasada girebiliyor.
İlgili web sitelerinde www eki olarak açılmasına gerek kalmayabilir. Ama aktif etmek isterseniz öncelikle alan adınızın root DNS serverlarında bulunan DNS bölgenize www DNS kaydı eklemeniz gerekmektedir. İlgili www kaydını aşağıdaki örnek gibi ekleyebilirsiniz.
Alan adı: örnek.com
Girilecek DNS kaydı: Name: www; type: CNAME; ttl: Default değer kalabilir; rdata veya veri bölümüne örnek.com yazmanız ve kaydı eklemeniz yeterlidir.
Web siteniz açıldığında direkt www.örnek.com olarak yazmasını istiyor iseniz yukarıdaki gibi DNS kaydını ekledikten sonra kullandığınız hosting paneli üzerinde preferred domain / tercih edilen alan adı bölümü var ise burada www.örnek.com olarak seçmeniz halinde web siteniz yalnızca www.örnek.com şeklinde girildiğinde açılacaktır.