Merhaba. Ben yakin zamanda e-ticaret'e başlamayı düşünüyorum, Home Office olarak, N11 ve Instagram'da ürün satmayı planlıyorum. Bu konuda deneyimli arkadaşlarin tavsiyesini bekliyorum. Ne satacağıma daha karar veremedim toptancı vs araştırması yapıyorum. Bütçem 1000-5000 TL arası. Sigortami kendim yaptırdığım için gider olarak görmüyorum evde depolayıp satacağım ufak hacimli şeyler düşünüyorum.
Dropshipping adı altında birçok eğitim satılıyor ve gerçekten oldukça odak noktası olmuş durumda bu iş. Fakat net ve kesin bir bilgi bulamadım bunca zamandır araştırıyorum. Kimisi dolandırıcılık, kimisi gerçek olduğunu savunuyor. En azından eğitim satanlar yüzünden şüpheli yaklaşıyorum. Çok heveslenmiştim bir ara ama kursakta kaldı.
Dropshipping adı altında birçok eğitim satılıyor ve gerçekten oldukça odak noktası olmuş durumda bu iş. Fakat net ve kesin bir bilgi bulamadım bunca zamandır araştırıyorum. Kimisi dolandırıcılık, kimisi gerçek olduğunu savunuyor. En azından eğitim satanlar yüzünden şüpheli yaklaşıyorum. Çok heveslenmiştim bir ara ama kursakta kaldı.