İşine karışmak gibi olmasın ama dropshipping, bana göre bu işin eğitimini sattığını iddia eden kişilerin, kolay yoldan para kazanmak isteyen başka kişileri dolandırdığı bir sistem. Öyle pek para olduğunu düşünmüyorum. Vergi konusuna gelecek olursak mutlaka araştır ve işinin ehli bir uzmana danış. Dropshipping ile ilgili net bir mâlumat yok fakat e-ticaret vergi hukuku nezdinde değerlendirildiğini düşünüyorum. Dropshipping, bir aracılık hizmeti olarak değerlendirilebilir. Sen de bu hizmeti ya bir şirket adına ya da kendi şahsın ve kurumun adına belli bir komisyon alarak icra edersin ve ona göre vergini ödersin ama "dropshipping" diye bir şey yönetmeliklerde geçmediği için başına ne geleceği belli değil. Benim bu konularda herhangi bir uzmanlığım yok ama zamanında merak salmıştım ve uzunca araştırdıktan sonra bu işin saçmalık olduğuna karar vermiştim. Bu işten anlayan yetkili kişilerin adı ne diye geçer bilmem ama işinin uzmanı birine sorduğunuzda size muhtemelen bu işin yasal sayılmadığını söyleyecektir.
Edit: Yaşın 18'den küçükse bu işlere hiç bulaşma. Genelde küçük çocuklar, bu saçmalıklara çok kanıyor.