E tuşu çift basan Logitech G213 alınır mı?

Bütçe
250

cpt_Roach

Centipat
Daha fazla  
Başlıkta belirttiğim gibi e tuşu çift basan Logitech G213 alınır mı arkadaşlar? Fiyat 250₺. Alırsam yaptirabilir miyim? Kutusu var sadece.

Başlıkta belirttiğim gibi e tuşu çift basan Logitech G213 alınır mı arkadaşlar? Fiyat 250₺. Alırsam yaptirabilir miyim? Kutusu var sadece.

Belki bir temizlik yapabilirseniz geçebilir, belki de mekaniktir ben olsam risk almazdım.

O klavyenin her tuşunda var o allahın belası şey 2 tane sıfır aldım ikisinde de aynı problem vardı ikincisini logitech özür için beleşe vermişti attım bodruma çürüyor ikisi de 1 saat kullanmadım toplamda ne yüzle satarlar o klavyeleri akıl almıyor.

Bikeresinde Razer Ultimate 2014 vardı bende sadece s tuşu zor basıyordu bir kaç ay içinde yüzde 30 una yayıldı klavyenin. Sonra söktüm boşta kullanılmayan bulutlama işlemi veya numaretik tuşları sağlamları ile değiştirmeye başlamıştım işe yaradı Bozuk switchleri de kullanmadığım tuşlara lehimledim ledleri ile beraber. Daha sonra yarım kaldı üniversite vs derken, hepsini çöpe attım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…