Arpadok Decapat Katılım 28 Haziran 2018 Mesajlar 22 13 Temmuz 2019 #1 Merhaba, iyi forumlar. é tuşu normalde çalışmaktadır. Fakat oyunlarda hiç bir şekilde konsolu açamıyorum. Problem nedir? (Win10'dan kaynaklı olduğunu düşünüyorum.) (Test ettiğim oyunlar ETS2,KCD,TES4 OBLİVİON,Mount Blade Warband) Son düzenleme: 13 Temmuz 2019
Merhaba, iyi forumlar. é tuşu normalde çalışmaktadır. Fakat oyunlarda hiç bir şekilde konsolu açamıyorum. Problem nedir? (Win10'dan kaynaklı olduğunu düşünüyorum.) (Test ettiğim oyunlar ETS2,KCD,TES4 OBLİVİON,Mount Blade Warband)
WhiteFountain Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Temmuz 2017 Mesajlar 2.063 Makaleler 1 Çözümler 19 13 Temmuz 2019 #2 ETS2 için konsolu açman için bir ayar yapman gerekiyordu. Youtube'de araştırırsan çok kolay bir şekilde bulursun. Artı 0 Eksi
ETS2 için konsolu açman için bir ayar yapman gerekiyordu. Youtube'de araştırırsan çok kolay bir şekilde bulursun.
KS KS Arpadok Decapat Katılım 28 Haziran 2018 Mesajlar 22 13 Temmuz 2019 #3 WhiteFountain dedi: ETS2 için konsolu açman için bir ayar yapman gerekiyordu. Youtube'de araştırırsan çok kolay bir şekilde bulursun. Genişletmek için tıkla... yaptım olmuyor Artı 0 Eksi
WhiteFountain dedi: ETS2 için konsolu açman için bir ayar yapman gerekiyordu. Youtube'de araştırırsan çok kolay bir şekilde bulursun. Genişletmek için tıkla... yaptım olmuyor